Soma Zaferspor’da Ayrılık!.

Soma Zaferspor’da Ayrılık!.

TFF Kadınlar 3.liginde oynadıkları başarılı futbollarıyla adlarından övgüyle bahsedilen; Selda-Selfet Ünal kardeşler, Başak Köroğlu ve Elif Kırçıl üniversiteye hazırlanmak için çok sevdikleri futbola ara vermek zorunda kaldılar..

Selda-Selfet-Başak ve Elif konuyla ilgili olarak ortak görüşleri şöyleydi: ”Soma Zaferspor adı altında katıldığımız resmi ve turnuva maçlarında nice başarı sonuçlar elde ettik. Gittiğimiz her yerde gerek saha içi gerek saha dışında alnımızın akıyla ve hakkıyla temsil ettiğimiz Soma Zaferspor kulübünden Üniversiteye hazırlanma adına üzücü de olsa ayrılma kararı almış bulunmaktayız.Bu demek değildir ki; Zaferspor ile ilgili tüm bağlarımız koptu. Tam tersine; her ne kadar dışarıda da olsak ta, kalbimiz kulübümüzün başarısı için atacak, onlar sevindiğinde bizlerde sevineceğiz, üzüldüklerinde ise bizlerde üzüleceğiz”dediler

HAKAN ARSLANCAN, ”ASIL OLAN EĞİTİMDİR”
Dört önemli oyuncunun takımdan ayrılmasıyla ilgili kulüp başkanı ve antrenörü Hakan Arslancan şu açıklamaları yaptı: ”Zafer spor olarak 3 yıldır bayan futbolu ile bir plan ve proje kapsamında çalışıyoruz. Yaş planımızı federasyonun statülerine ve milli eğitim sistemine göre oluşturduk. Her sene belli yaşlar TEOG ve Üniversite sınavına giriyor, projemizin sürdürülebilir olabilmesi için bu durumu dikkate almamız gerekiyordu. Biz hiç bir sporcumuzun eğitim hayatına olumsuz etkide bulunmak istemeyiz ve asıl olan eğitim hayatıdır. Bu nedenlerle her sene futbolu bırakan veya ara verecek olan sporcularımız olacağını öngörerek alttan yeni yaş gruplarında sporcular yetiştiriyoruz
Selda ve Selfet Ünal kardeşler (İkizler) Sağlık meslek lisesinde okuyorlar ve sağlıkçı olma planları var. Bu sebeple ciddi anlamda üniversite sınavına hazırlanıyorlar. Biz de onların bu fikirlerine son derece saygı duyarak elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Geçen sene onlarla aldığımız müşterek bir karar ile bu sezon ara verdiler. Önümüzdeki sezon ne yapacağımıza üniversite sınavından alacakları sonuca göre yeni bir değerlendirme yapacağız.
Başak Köroğlu; Cemil Meriç Anadolu lisesinde okuyor ve onunda üniversite ile ilgili ciddi hedefleri var.

Ayla Yılmaz; Bu sene yerine oyuncu koyamadığımız tek oyuncumuz. Yeni bir kaleci yetiştiremedik. Fakat Ayla’nın da ciddi üniversite hedefi var fakat kritik maçlarda kalemize çağırıyoruz, diğer maçlarda yeni kalecilerimize şans veriyoruz” açıklamalarına yer verdi..
www.somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar

    Basarılar

YORUM YAZIN