Soma Zaferspor Uzatmada Güldü

Soma Zaferspor Uzatmada Güldü

Soma Zaferspor Kadın Futbol takımımız ilk yarının son maçında sahasında konuk ettiği Bağcılar Evrenspor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup etti.

TFF Kadınlar 1. Lig’in 9. haftasında Soma Zaferspor Kadın Futbol takımımız sahasında İstanbul temsilcilerinden Bağcılar Evrenspor ile karşı karşıya geldi. Soma Atatürk Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip mücadeleyi 12.dakikada Sertap Ayçiçek ve 90+5.dakikada Sude Nil Gündüz‘ün attığı gollerle 2-1 kazanarak üç puanın sahibi oldu.

Sertap Ayçiçek ve Sude Nil Gündüz’ün ayağından bulduğu gollerle 3 puanın sahibi olan Soma Zaferspor puanını 13’e çıkarttı ve 4. sıraya yükseldi. Ligin ilk yarısını 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile tamamlayan Zaferspor, ikinci yarının ilk maçını 7 Ocak 2024 Pazar günü sahasında deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Samsun Yabancılar Pazarı ile oynayacak.

Bunlarda ilginizi çekebilir

Soma Zaferspor 0-0 Bağcılar Evrenspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN