Soma Zaferspor Üç Puana Odaklandı

Soma Zaferspor Üç Puana Odaklandı

Kadınlar 1.Liginde 8 puanla 4.sırada yer alan Soma Zaferspor Bayan Futbol takımımız, Pazar günü Sakarya Kadın Futbol Kulübüne konuk oluyor.

TFF Kadınlar 1. Lig’de play-off hattında yer almayı hedefleyen Soma temsilcimiz Zaferspor, deplasmanda Sakarya Kadın Futbol Kulübü ile karşı karşıya geliyor. Sakarya Erenler Atatürk Stadı 2 No’lu sahada saat 13.00‘da başlayacak kritik karşılaşmayı Sakarya Bölgesi hakemi Oğuzhan Çalışkan yönetecek. Çalışkan’ın yardımcılıklarını ise Mert Çakır ve Ömer Yeşiltaş üstlenecek.

Geçen hafta Akhisar Spor Toto Stadı’nda Şırnak temsilcisi Nuhspor ile 1-1 berabere kalan Soma Zaferspor Bayan Futbol takımımız, Sakarya KFK’yı yenerek play-off hattının içerisinde yer tutmayı hedefliyor.

SOMA ZAFERSPOR

Zorlu karşılaşma öncesi Soma Zaferspor, 8 puan ve averajla 4.sırada yer alırken, ev sahibi ekip Sakarya Kadın Futbol Kulübü 1 puanla son sırada yer aldı.

Prova Suni Çimde

Kırmızı-Siyahlılar, Sakarya maçının suni çimde oynanacak olmasından dolayı çift kaleyi bugün (perş) Kınık İlçe Stadında yaptı. Teknik Direktör Hakan Arslancan, antrenörler Mehmet Güvendiren ve Ayla Yılmaz yönetiminde yapılan çift kalede Sakarya maçında uygulanacak taktiksel ağırlıklı çalışma gerçekleştirildi.

Hareket Cumartesi

Zaferspor Cuma günü gerçekleştireceği ter antrenmanın ardından dinlenmeye geçip Cumartesi sabah Sakarya’ya hareket edecek.

Arslancan,” İyi Hazırlandık”

Deplasmanda oynayacakları Sakarya KFK maçıyla haftayı galibiyetle kapatmayı amaçladıklarını söyleyen Soma Zaferspor Bayan Futbol takımı antrenörü Hakan Arslancan, “Rakibimiz her ne kadar son sırada olsa da ellerinde kaliteli oyuncular var. Biz de bu maça çok iyi hazırlandık. Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Sakat ve cezalı oyuncumuzun olmayışı bizi sevindirdi. Çok genç ve yetenekli oyuncularımızla pazar günü çıkıp maçımızı oynayacağız. Her zamanki gibi bize maddi manevî desteğini esirgemeyen duyarlı bireylere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.



Damla, “Her golcünün hayalidir gol kraliçesi olmak”

Zaferspor’un Denizli’den kadrosuna kattığı 2007 doğumlu yetenekli forveti Damla Kaya attığı gollerle kırmızı siyahlı takımın en önemli parçalarından biri oldu.
Takımının attığı 8 golün yarısına imza atan 15 yaşındaki Damla Kaya, “Tabii ki bir forvet oyuncunun en büyük isteği gol atıp takımına katkı sağlamaktır. 5.hafta sonunda 4 gole imza attım. Bu hafta sonu Sakarya maçında da fileleri havalandırmak istiyorum. Hedefim öncelikle takımımın ligi en iyi yerde bitirmesi ve sonrasında ise her futbolcunun, her golcünün hayalidir gol kraliçesi olmak. Olursa da süper olur” dedi. Zaferspor ile ilgili tüm haberler için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN