Soma Zaferspor İstanbul’dan 1 Puanla Döndü

Soma Zaferspor İstanbul’dan 1 Puanla Döndü

Soma Zaferspor Kadın Futbol takımımız İstanbul Telsizspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak bir puanla dönmeyi başardı.

TFF Kadınlar Futbol 1.Ligi A grubunda mücadele eden Soma Zaferspor ligin 16.haftasında çıktığı İstanbul seferinden 1 puanla döndü. 10 Şubat Cumartesi günü deplasmanda ligde 3.sırada yer alan Telsizspor Kadın Futbol Kulübü’ne konuk olan bayanlarımız zorlu karşılaşmanın henüz 1.dakikasın da kaptan Meltem Uygeç’in mükemmel golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

Ev sahibi olmanın avantajınıda kullanan Telsizspor, ikinci yarı da kornerden bulduğu gol ile skoru 1-1 e getirdi.

Son 10 dakika da rakip kaleyi iyice baskı altına alan takımımız bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince zorlu deplasmanda bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

Soma Zaferspor Kadın Futbol Takımımız aldığı bu beraberlikle puanını 23’e çıkartarak 5.sıraya yükseldi.

Ayla Yılmaz: ”Baskın oyun sayesinde bir puanla dönmeyi başardık.”

Soma ekibimizin Sportif Direktörü Ayla Yılmaz maçla ilgili olarak; ”Takımımız son iki haftadır farklı mağlubiyet olarak kötü gidişe son demek için İstanbul’a gitti. Rakibimiz finansal ve oyuncu kalitesi olarak kâğıt üzerinde bizden oldukça iyi seviye de bir takım. Fakat 18 yaş ortalaması ile ligde mücadele ettiğimiz kızlarımız akılı oyun anlayışları ile zorlu deplasmanı adeta kendi evine çevirdi. Baskın oyun sayesinde bir puanla dönmeyi başardık.”dedi.

İnci Ticaret

Taraftarımızı maça bekliyoruz, onlara ihtiyacımız var

Çarşamba günü Giresun Sanayispor ile zorlu 90 dakikaya çıkacaklarını belirten Yılmaz, zorlu karşılaşmada taraftar desteğinin önemine değindi ve taraftarlarımızı maça çağırdı.

Soma Zaferspor Kadın Futbol Takımı

Play-Off için mutlak kazanılması gereken maç…

Bayanlarımız, play-off şansını sürdürebilmesi için; 14 Şubat Çarşamba günü saat 12.00 de Soma Atatürk stadında oynayacağı Giresun Sanayispor maçını mutlak kazanmak zorunda.

Düdük Ramazan Güçlü’de olacak.

Üst sıraları doğrudan ilgilendiren, play of şansı devam eden Zaferspor için büyük önem arz eden karşılaşmayı Manisa’mızın tecrübeli hakemlerinden Ramazan Güçlü yönetecek. . Hakem Ramazan Güçlü ‘ nün yardımcıları ise M.Doğukan Nasırlı ve Kerem Tovka yapacak.

Tüm Bayan Futbolu Haberleri İçin 👉 Buraya Tıklayınız!

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN