Soma Zaferspor İlki Yaşatmak İstiyor

Soma Zaferspor İlki Yaşatmak İstiyor

Zaferspor, Kadınlar Futbol 1.Lig’in 7.hafta mücadelesinde sahasında Giresun temsilcisi Sanayispor’u mağlup edip taraftarına bir ilki yaşatmak istiyor.

6.hafta sonunda Gaziantep Asyaspor, İstanbul Pendikspor ve Şırnak Nuhspor ile birlikte namağlup dört takımdan biri olan Soma Zafer Spor Kadın Futbol Takımımız, 2 puanla 11.sırada yer alan Giresun Sanayispor‘u Soma Atatürk Stadı’nda misafir edecek.

DÜDÜK CENK GÜLERYÜZ’DE OLACAK

3 Aralık Cumartesi günü saat 12:00’da oynanacak karşılaşmayı Manisa Bölgesi Hakemlerinden Cenk Güleryüz yönetecek. Güleryüz’ün yardımcılıklarını Ertaç Erşahin ve İlknur Yeşildağ yapacak. Maçın orta hakemi Cenk Güleryüz

GALİBİYET SEVİNCİ YAŞATMAK İSTİYORLAR

Ligde oynadığı beş karşılaşmada aldığı iki galibiyeti Hatay Defnespor’u 5-0 ve Ünyegücü FK’yı deplasmanda 2-1 mağlup ederek elde eden Hakan Arslancan idaresindeki Soma Zaferspor Kadın Futbol takımımız, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı iki karşılaşmada taraftarına galibiyet sevinci yaşatamadı. Kırmızı-siyahlılar, Giresun Sanayispor karşısına bu sezon sahasında seyircisine ilk galibiyet sevincini yaşatmak ve Çarşamba günü Horozkentspor ile deplasmanda oynayacağı 8.hafta maçı öncesi moral kazanmak için çıkıyor. Takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYAÇLARI VAR!

Soma Zaferspor Kulüp yönetimi ve kızlarımız üstlendikleri misyonun farkındalar fakat ilçemiz ve şehrimizin farkında olmamasından üzgünler. Genç oyunculardan kurulu kadrosuyla grupta namağlup yoluna devam eden kızlarımızın, zorlu maratonda seyirci desteğine ihtiyaçları var. Eğer ki maç günü işiniz yoksa ve müsaitseniz sizlere de tavsiye ederim. Gidin hem takımı destekleyin hem de ilk defa 1.ligde mücadele eden kızlarımızın saha içerisinde yaşadığı heyecanı sizlerde tribünde yaşayın..

ZAFERSPOR PUAN DURUMU

7.HAFTA MAÇLARI

Hatay Defnespor-Sakarya KFK
Kocaeli BFK-İlkadım Bld.
Kayseri KFK-Pendik Çamlıkspor
Bağcılar Evren Spor-Nuh Spor
Zaferspor-Giresun Sanayispor
Gaziantep Asya Spor-Horozkentspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN