Soma Zaferspor İlk Mağlubiyetini Aldı

Soma Zaferspor İlk Mağlubiyetini Aldı

TFF Kadınlar 1.Lig’in 8. haftasında Medigün Soma Zafer Spor Kadın Futbol Takımımız Denizli deplasmanında Horozkent Spor’a 2-1 mağlup oldu.

Temsilcimiz Soma Zaferspor, Denizli Şirinköy sahasında oynanan maçta Horozkentspor‘a 2-1 mağlup oldu ve bu sezon ilk yenilgisi aldı. Ev sahibi ekibin gollerini: 15.dakikada Sude Karabua ve 45.dakikada Huriye Selçik attı. Soma Zaferspor’un golünü ise 17.dakikada Damla Kaya kaydetti. 8 haftada 10 puan toplayan Soma Zaferspor, fikstürde averajla 6. sırada yer alıyor.

SON MAĞLUBİYETİ YİNE HOROZKENTSPOR’DAN ALMIŞTIK

Son yenilgisini geçen  sezon mücadele ettiği 2.Lig 10.haftasında sahasında konuk ettiği Horozkentspor‘a 4-1 mağlup olan ekibimiz, bu sezon da ilk mağlubiyetini 2-1’lik skorla Horozkentspor karşısında aldı..

Bu sonucun ardından Horozkentspor  bu sezonki üçüncü galibiyetini alarak puanını 11’ye yükseltti. Soma Zaferspor ise sezonun ilk mağlubiyetiyle tanıştı ve 10 puanda kaldı.

9.Hafta Soma Zaferspor, 11 Aralık Pazar günü saat 12:00’da Spor Toto Akhisar Stadı’nda Pendik Çamlıkspor‘u konuk ederken, Horozkentspor‘da aynı gün ve saatte deplasmanda Hatay Defnespor‘un konuğu olacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN