Soma Zaferspor, Çıkış Arıyor..

Soma Zaferspor, Çıkış Arıyor..

Soma’da bu hafta sonu Somaspor’un Play-Off’ları garantilemesinin ardından gözler; Manisa 2.Amatör Kümede zirveye oynayan Turgutalp Gençlikspor ve Zaferspor, Ege Masterler Liginde play-off oynayacak Soma Masterlerin oynayacağı maçlara çevrildi..

SOMADASPOR

Manisa 2.Amatör Küme E-grubundaki bir diğer temsilcimiz Soma Zaferspor, grubun zayıf takımı Selçiklispor‘u saat 16:30 Linyit Stadında konuk edecek.

Oktay Çabuk‘un antrenere ettiği genç oyunculardan kurulu Zaferspor, sezonun ilk 4 haftasına Sazobaspor, Selçiklispor ve Gördesspor galibiyetinin ardından zorlu Karabulutspor deplasmanından alınan bir puanla fırtına gibi başladı.

5.haftayı bay geçtikten sonra; 6.hafta Turgutalp Gençlikspor’a, 7.hafta ise Akhisar Sanayispor’a mağlup oldu. 8.hafta deplasmanda Sazobaspor ile berabere kalınca liderle arasındaki puan farkı 3’e çıktı. Bu anlamda bu hafta sonu karşılaşacakları grubun zayıf takımı Selçiklispor’u mağlup edip hem güven tazelemek, hemde zirve yarışını sonuna kadar sürdürmek istiyor..

Zaferspor, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçta rakibini 12-1 mağlup etti.
Soma Zaferspor’un, Selçiklispor karşısında en büyük kozu, orta sahadaki çalışkanlığı ile göz dolduran Sercan Akbayrak olacak.

9.HAFTA MAÇLARI:
Karabulutspor-Gördesspor 20 Nisan 2019 Cumartesi Kovalık 16:00
Turgutalp GSK-Sazobaspor 20 Nisan 2019 Cumartesi Linyit 14:00
Soma Zaferspor-Selçiklispor 20 Nisan 2019 Cumartesi Linyit 16:30
A.Sanayispor Bay





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN