Soma Zaferspor 6-2 Çamlıca Gençlik ve Spor Kulübü

Soma Zaferspor 6-2 Çamlıca Gençlik ve Spor Kulübü

Manisa ve Soma’yı TFF Bayanlar 3.Lig 5.Grupta temsil eden Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, evinde Eskişehir temsilcisi Çamlıca Gençlikspor Kulübünü konuk etti.

 

Zaferspor maçtan önce ”3 Aralık Dünya Engelliler Günü Hayat Paylaşmak İçin Engel Yoktur”  pankartı açtı. Diğer yandan Kadına şiddet ve çocuk istismarı protesto edilmesi açısından tüm oyuncular yanaklarına kırmızı ruj sürdü.

Karşılaşmayı Manisa Bölgesinden Halil Çıkrıkçılar, Çiğdem Fırat ve Mahmut Uçkun hakem triosu yönetti.

Zaferspor sahaya: Ayla-Fatma-Başak-Canan-Rabia-Begüm-Selenay-Kader-Şevval-Selis ve Seda on biri ile çıktı.
Merve, Sinem, Elif, Beyzanur, Semanur, İrem ve Burçak kulübede oturup Hakan Arslancan’dan forma bekleyen oyuncular oldu.

Konuk ekip Çamlıca Gençlik ve Spor Kulübü ise; Kübra-Bahar-Dilara-Neslihan-Ö.Aktaş-Ö Çakar-Nazar-İ.Kaya-Ezgi-Serap ve İ.Kara ile sahada yer alırken, Sedanur ve Beyza yedek kulübesinde oturan oyuncular oldu.




Soma Zaferspor, Atatürk Stadında konuk ettiği Çamlıca Gençlik ve Spor Kulübünü ilk yarısını 2-1 mağlup kapattığı karşılaşmada müthiş bir ikinci yarı performansıyla 6-2 mağlup etti.
Selis Demirci’nin 3 gol atıp yıldızlaştığı maçta diğer golleri Seda Şahin (2) ve Şevval Üstünsoy kaydetti. Konuk ekibin gollerini ise; Ezgi Gezener ve Özlem Aktaş attı.

Çamlıca Gençlikspor’dan Serap Meydan ve İrem Fatma Karanın sakatlıkları maçın önüne geçti. Sakatlanan kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bu sonucun ardından Hakan Arslancan idaresinde 2 maçta 1 galibiyet 1 beraberlikle puanını dört’e yükselten Soma Zaferspor, grupta ikinci sıraya yükseldi. Çamlıca Gençlik ve Spor Kulübü ise 3.maçlar sonunda 1 galibiyet 2 mağlubiyet 3 puanla dördüncü sıraya geriledi.

Lig’in 4. haftasında Soma Zaferspor deplasmanda Şehzadeler 8 Eylülspor ile karşılaşacak. Çamlıca Gençlik ve Spor Kulübü ise haftayı bay geçecek..




SOMA ZAFERSPOR 6-2 ÇAMLICA GENÇLİK VE SPOR
STAD: Soma / Atatürk
HAKEMLER:Halil Çıkrıkçılar-Çiğdem Fırat-Mahmut Uçkun
ZAFERSPOR:Ayla-Fatma-Başak-Canan-Rabia-Begüm-Selenay-Kader-Şevval-Selis-Seda
YEDEKLER:Merve, Sinem, Elif, Beyzanur, Semanur, İrem, Burçak
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

ÇAMLICA GENÇLİK:Kübra-Bahar-Dilara-Neslihan-Ö.Aktaş-Ö Çakar-Nazar-İ.Kaya-Ezgi-Serap-İ.Kara
YEDEKLER:Sedanur, Beyza
TEKNİK SORUMLU:Pınar Konca
GOLLER:dk.14′ 46′ 51 Selis Demirci, dk.61′ 69′ Seda Şahin, dk.70 Şevval Üstünsoy (Zaferspor), dk.15 Ezgi Gezener, dk.45+1 Özlem Aktaş (Çamlıca Gençlik)

Karşılaşmaya ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!. Ayrıca tüm Bayan Futbol haberleri için şuraya tıklayınız!..

Ahmet Akbulut

YORUM YAZIN