Soma Zaferspor 3-3 Telsizspor

Soma Zaferspor 3-3 Telsizspor

İstanbul Telsizspor önünde ilk yarıyı 3-0 geride tamamlayan Soma Zaferspor’dan müthiş geri dönüş:3-3

Kadınlar 1.Ligde son iki haftayı mağlubiyetle kapatan Soma Zaferspor Kadın Futbol Takımımız, İstanbul temsilcisi Telsizspor ile 3-3 berabere kaldı.

Soma Atatürk Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında kötü bir performas sergileyen Soma Zaferspor, 4.dakikada Pelina Hirchdyts, 8.dakikada Leyla Akar ve 17.dakikada Eda Nur Özbay‘ın gollerine engel olamayınca devre 3-0 konuk ekip Telsizspor‘un üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıda ise efsane bir geri dönüş vardı. 75.dakikada Princess Owusu, 85.dakikada Agigail Antwi ve 88.dakikada ”gemiyi sakin limana” yanaştıran takım kaptanı Miray Kunt oldu:3-3

Telsizspor beraberliği ile puanını 10’a yükselten Zaferspor, 8.hafta Giresun Sanayispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN