Soma Zaferspor 1-5 Horozkentspor

Soma Zaferspor 1-5 Horozkentspor

Turkcell Kadın Futbol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Soma Zaferspor, evinde konuk ettiği Horozkent Spor‘a 5-1 mağlup olarak haftayı puansız kapadı.

Manisa İl hakemlerinden Muhammed Baştürk-M.Doğukan Nasırlı ve Gökhan Solmaz’ın görev aldığı karşılaşma Atatürk Stadı’nda oynandı.

Güçlü rakibi karşısında etkili olamayan temsilcimiz, 15.dakikada Birsen Güçlü, 45+3.dakikada Özlem Aktaş, 55.dakikada Sıla Eldireklioğlu, 69.dakikada Lenche Andreevska ve 76.dakikada Elif Duru’nun gollerine engel olmadı ve sahadan 5-1 mağlup ayrıldı. Soma Zaferspor’un tek sayısını 51.dakikada Cennet Övünçkan kaydetti.

15.haftayı 5-1’lik Horozkentspor mağlubiyeti ile kapatan Zaferspor Bayan Futbol Takımımız, 16.hafta deplasmanda İstanbul temsilcisi Telsizspor‘a konuk olacak. Karşılaşma 10 Şubat Cumartesi günü saat 12:00’da Zeytinburnu Merkezefendi Stadı’nda oynanacak.

Soma Zaferspor 1-5 Horozkentspor

STAT: Soma / Atatürk
HAKEMLER: Muhammed Baştürk-M.Doğukan Nasırlı-Gökhan Solmaz
SOMA ZAFERSPOR:Owusu-Tuana-E.Irmak-Nisa-Rukiye-Miray-Abıgaıl-Begüm-Arife-Meltem-Cennet
YEDEKLER:Tuğba, Betül, E.Narin, Edanur, Sudenil, E.Yıldırım, Şevval, Elif, Ezgi
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

HOROZKENTSPOR:Serenay-Ayçahan-Havane-Sude-Raziye-Angelıque-Birsen-Huriye-Sıla-Lenche-Özlem
YEDEKLER:Beril, Semanur, Elif, Ceylin, Nazlı, Esmanur, Nurefcan, Aleyna, Rumeysa, Nisa
TEKNİK SORUMLU:Osman Kıraç
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: dk.15 Birsen Güçlü, dk.45+3 Özlem Aktaş, dk.55 Sıla Eldireklioğlu, dk.69 Lenche Andreevska, dk. 76 Elif Duru (Horozkentspor), dk.51 Cennet Övünçkan (Soma Zaferspor)

İki takım arasında 27 Kasım 2023 Pazar günü Denizli’de oynanan ve bloğumuzda yayımlanan maçın kısa özeti…

TFF Bayanlar Futbol 1.Lig A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Soma Zaferspor, 6.hafta deplasmanda karşılaştığı Horozkentspor’a 2-0 mağlup oldu. Denizli Akkonak Doktor Samim Gök Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi Horozkentspor‘un gollerini Özlem Aktaş ve Elif Duru kaydetti. (geniş detaylara 👉 buradan bakabilirsiniz)

Tüm Bayan Futbolu Haberleri İçin 👉 Buraya Tıklayınız!

Bizi aşağıdaki 👇 sosyal medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Erkan Nevin Ergül

    Öncelikle Kızlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve haftaya oynanacak final niteliğindeki maçta başarılar diliyorum.
    Amaa!!!!
    Ben Zafersporumuzun içerdeki tüm maçlarını izlemeye çalışıyorum genelini izledimde. Dün maç saatinden erken geldim ve ısınma antrenmanınıda izledim özellikle kalecimizi takip ettim. Eleştirmek istemiyorum ama, Isınırken dahi çok kolay kontrol edebileceği topları hep sektirdi maçta da böyle yaparsa yandık dedim kendi kendime.. Nitekimde maç içinde yenilen gollerin çoğunda bence kaleci hatası var. Uzaktan sutlarda ve yan toplarda hiç güven vermiyor. Takım olarakta pek iyi günümüzde olduğumuz söylenemez dün. Rakibin gücündenmi bizim formsuzluğumuzdan mı bilemedim farklı bitti maç. Kaleye şut çekmekte zorlanıyoruz oyuncularımız çok top çevirmeye çalışıyor kaleye bakan yok. Belki bu eleştirilerimi haksız bulup sen ne biliyorsun da bizim hakkımızda yorum yapıyorsun diyen olabilir ama ben takımımız için en iyisini istiyorum ve gördüklerimi yazdım…
    Saygılar

YORUM YAZIN