Soma Zaferspor 1-4 Horozkentspor

Soma Zaferspor 1-4 Horozkentspor

Spor Toto Kadınlar 2.Lig C-Grubu 10.hafta müsabakasında temsilcimiz Soma Zaferspor kendi sahasında lider Horozkentspor’a farklı mağlup oldu.

Soma Atatürk Stadı’nda oynanan 10’uncu hafta müsabakasında sakat olan kaleci Sude Mihri Çınar, Miray Kunt ve Aleyna Çayıroğlu’nun eksikliğini büyük ölçüde hisseden Soma Zaferspor, Denizli temsilcisi Üstek Grup Horozkentspor‘a 4-1 yenildi.

Semih Başkesen-M.Hakan Efe, Kadir Genç

Semih Başkesen-M.Hakan Efe ve Kadir Genç hakem triosunun görev aldığı müsabakada maça iyi başlayan taraf Üstek Grup Horozkentspor oldu. Yeşil-siyahlı Denizli temsilcisi maçın 17’inci dakikasında Elif Duru‘nun golüyle 1-0 öne geçti. HOROZKENTSPOR GOL SEVİNCİ

Maçın 21’inci dakikasında Sıla Eldireklioğlu durumu 2-0’a getiren golü kaydetti. Karşılaşmanın 41.dakikasında Huriye Selçik ilk yarının skorunu belirleyen golü kaydetti: Zaferspor 0-3 Horozkent

ZAFERSPOR HOROZKENTSPOR

Karşılaşmanın ikinci yarısına skor üstünlüğü ile beraber rölanti bir futbolla başlayan Horozkenspor maçın 68’inci dakikasında farkı dört’e çıkardı. Bu maç öncesinde grupta 10 golle en çok gol atan oyuncu olan Elif Duru, kendisinin ikinci takımının dördüncü golüne imza attı:0-4

Maçın 85’üncü dakikasında Zaferspor’dan Seda Şahin attığı golle maçın skorunu belirledi:1-4 Haftaya 2’nci sırada giren Soma Zaferspor bu mağlubiyetle 13 puanla 4’üncü sıraya gerilerken, lider Horozkent bitime dört hafta kala 1.lige çıkmayı garantiledi. Somadaspor olarak kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Sudenil Gündüz'de sakatlandı!

Sudenil Gündüz’de sakatlandı!

Sakat oyuncuların çokluğundan dolayı kadro kurma konusunda bir hayli sıkıntılı olan Zaferspor’da; Aleyna Çayıroğlu, Miray Kunt ve Sude Mihri Çınar’dan sonra bugünde Sudenil Gündüz sakatlandı. Talihsiz oyuncu maçın 12.dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında omuzunun üzerine düştü. Yerde acı ile kıvranan Sudenil, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ceylin Yılmaz baygınlık geçirdi

Ceylin Yılmaz baygınlık geçirdi.

Horozkentspor’da oyuna ikinci yarıda dahil olan Ceylin Yılmaz, saha içerisinde kısa süreli bir baygınlık geçirdi. Buradan her iki oyuncuya da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

ZAFERSPOR HOROZKENTSPOR SEROMONİ

Soma Zaferspor 1-4 Horozkentspor

STAD:Soma / Atatürk
HAKEMLER:Semih Başkesen-M.Hakan Efe-Kadir Genç
ZAFER SPOR:Meryem-Şevval-Sudenil-Rukiye-Ezgi-Kübra-Cennet-Begüm-Seda-Meltem-Ayşe
YEDEKLER:Ayla, Seher, Başak, Havvanur, Esmanur
TEKNİK SORUMLU: Mehmet Ertem

HOROZKENTSPOR:Semanur-Sevgi-Havane-Özge-Elif-Sude-Ela-Raziye-Sıla-Huriye-Hasibe
YEDEKLER:Havanur, Nazlı, Ayşenur, Halime, Hava, Ceylin, Helin
TEKNİK SORUMLU: Özkan Ceylan
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.17′ 68′ Elif Duru, dk.21 Sıla Eldireklioğlu, dk.41 Huriye Selçik (Horozkentspor), dk.85 Seda Şahin (Zaferspor)

NOT: Karşılamaya ait  resimler  “Foto Galeri” bölümünde yüklenmiştir!

11.Hafta Maç Programı

16-04.2022 12:00 Horozkent-7 Eylül Gençlik
16-04.2022 12:00 Afyon İdmanyurdu-Zafer Spor
16-04.2022 12:00 Konya İdmanyurdu-Metropolspor
Bursa Soğanlı Bay

Bağlantılı Haberler

Zaferspor’da Horozkentspor Hazırlıkları Tamamlandı
Zaferspor Konya’dan Puanla Döndü
Sakatlık Onu Bir Müddet Futboldan Uzak Tutacak
Zaferspor-Soğanlıspor Bayan Futbol Maç Fotoları
Soma Zaferspor 1-1 Bursa Soğanlıspor
Zaferspor-Metropolspor Bayan Futbol Maç Fotoları
Soma Zaferspor 5-0 Ankara Metropolspor
7 Eylül Gençlik 1-1 Soma Zaferspor
Zaferspor’da 7 Eylül Hazırlıklar Tamamlandı
Zaferspor-Afyon İdmanyurdu Bayan Futbol Maç Fotoları
Soma Zaferspor 4-1 Afyon İdmanyurdu
Horozkentspor 3-2 Zaferspor
Zaferspor’lu Kızlarımız Bursa’dan Puanla Döndü
Zaferspor Bayan Futbol Takımında Hedef 3 Puan
Zaferspor İlk Hafta Bursa Deplasmanında
Zaferspor Bayan Futbol Takımı C Grubunda
Zaferspor’un Hedefi Birinci Lig

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN