Soma Zaferspor 1-1 Bursa Soğanlıspor

Soma Zaferspor 1-1 Bursa Soğanlıspor

Spor Toto Kadınlar 2.Lig C-Grubu 9.hafta karşılaşmasında Bursa Soğanlıspor’u Atatürk Stadı’nda konuk eden Soma Zaferspor, öne geçtiği maçta skoru koruyamadı. 1-1

Üç gün önce başkent temsilcisi Metropolspor’u  Ayşe Elçi, Başak Yerli,  Cennet Övünçkan,  Sudenil Gündüz ve Esmanur Çayıroğlu’nun golleriyle 5-0 mağlup eden Zaferspor Bayan Futbol takımımız, bugün evinde karşılaştığı Bursa temsilcisi Soğanlıspor ile 1-1 berabere kaldı.

soma engelsiz melekler topluluğu

Maça, ”Soma Engelsiz Melekler Taraftar Grubu”nun büyük desteği arkasına alarak başlayan Soma Zaferspor Bayan Futbol takımımız, ilk golü bulan taraf oldu.

CENNET ÖVÜNÇKAN

Cennet’le öne geçtik

Soma Atatürk Stadı’nda İ.Batuhan Darçın, A.Onur Limanlı, İlknur Yeşildağ hakem triosunun yönettiği maçta ekibimiz, 17.dakikada Cennet Övünçkan‘ın güzel golüyle 1-0 öne geçti.

Semanur eşitliği sağladı

Kırmızı-beyazlılar, maç genelinde çok sayıda yakaladıkları ve atamadıkları pozisyonların acısını 30.dakikada Soğanlıspor’un 18 no’lu oyuncusu Semanur Öztosun‘un ayağından yedikleri golle galibiyeti koruyamayarak beraberlikle yetinmek zorunda kaldılar.

RUKİYE CANBAL

Soğanlıspor adına ”şans” Zaferspor adına ”şansızlık” anı.

Karşılaşmanın uzatma bölümlerinde galibiyet golü için baskısını bir hayli arttıran Zaferspor’da iki dakika içerisinde Rukiye Canbal‘ın iki topuna direkler adeta ”sırtını döndü” ve gole izin vermedi.

İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçı golsüz sonuçlanmıştı. (geniş detaylara buradan bakabilirsiniz)

SOMA-ZAFERSPOR BAYAN FUTBOL TAKIMI

Bursa Soğanlıspor beraberliği ile puanını 12’ye yükselten kızlarımız, 14 puanla ikinci sırada yer alan 7 Eylül Gençlikspor’un ardından üçüncü sırada yer aldı.

Hakan Arslancan idaresindeki Zaferspor Bayan Futbol takımımız ligin 9’cu haftasında Konya İdmanyurdu’nun konuğu olacak. Karşılaşma 3 Nisan Pazar günü Konya Şehit Muharrem Samur Stadında oynanacak. Müsabakanın başlama saati 12:00

BURSA SOĞANLISPOR

Zaferspor beraberliği ile dokuz puana yükselen ve ikincilik iddiasını sürdüren Bursa temsilcisi Soğanlıspor, 3 Nisan Pazar günü Bursa Vatan Stadı’nda 7 Eylül Gençlikspor’u konuk edecek Karşılaşmanın başlama saati 12:00

Zaferspor-Metropolspor Maçında Büyük Talihsizlik

2 Puandan daha değerli kayıplar!

Önce Miray!

Geçen hafta Ankara Metropolspor maçının 37. dakikada sakatlanarak oyuna devam edemeyen Miray Kunt’un çekilen MR sonrası sağ diz menisküs olduğu ve sezonu kapadığı bilgisi geldi. Maç öncesi kendisiyle konuştuk. Talihsiz oyuncu, sakatlığı ile ilgili moralinin çok bozuk olduğunu bir futbolcunun ise en büyük çaresizliğinin sakatlık olduğunu belirtti.

ALEYNA ÇAYIROĞLU

Sonra Aleyna!

Miray’ın sakatlığı ile ilgili kadro konusunda sıkıntılı döneme giren Zaferspor’da bir üzücü haberde bugün Aleyna Çayıroğlu‘ndan geldi. Karşılaşmanın 28.dakikasında topa yatarak girmek isterken ayak bileği vucudunun altında kalan Aleyna acılar içerisinde kıvrandı. İlk müdahale Dr. Hafize Şen’den geldi. Şen’in müdahaleleri sonrası ambulansla hastaneye götürülen Aleyna’nın sağ ayak bileğinde kırık olduğu bilgisi geldi. İki kardeşimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Soma Zaferspor 1-1 Bursa Soğanlıspor

Soma Zaferspor 1-1 Bursa Soğanlıspor

STAD:Soma / Atatürk
HAKEMLER:İ.Batuhan Darçın A.Onur Limanlı İlknur Yeşildağ
ZAFER SPOR:Meryem-Aleyna (dk.28 Sudenur)-Şevval-Rukiye-Ezgi-Kübra-Cennet-Begüm-Seda (dk.70 Seher)-Meltem-Ayşe
YEDEKLER:Ayla, Seher, Sudenil, Başak, Havvanur, Esmanur
TEKNİK SORUMLU: Hakan Arslancan

BURSA SOĞANLISPOR:Elanur-Selin (dk.82 Esin)-Melike-Sibel-Fatma-Nisa-Beril-Sevda-Semanur-Zeynep-Zehra (dk.42Hilal)
YEDEKLER:Azra, Hilal, Esin, Selinay, Zübeyde
TEKNİK SORUMLU:Nurettin Alp
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.17 Cennet Övünçkan (Zaferspor), dk.30 Smanur Öztosun (Bursa Soğanlıspor)

NOT: Karşılamaya ait  resimler  “Foto Galeri” bölümünde yüklenmiştir!

9.Hafta Maç Programı

03-04.2022 12:00 Horozkent-Afyon İdmanyurdu-
03-04.2022 12:00 Konya İdmanyurdu-Zafer Spor
03-04.2022 12:00 Bursa Soğanlı-7 Eylül Gençlik
Ankara Metropolspor Bay

Bağlantılı Haberler

Zaferspor-Metropolspor Bayan Futbol Maç Fotoları
Soma Zaferspor 5-0 Ankara Metropolspor
7 Eylül Gençlik 1-1 Soma Zaferspor
Zaferspor’da 7 Eylül Hazırlıklar Tamamlandı
Zaferspor-Afyon İdmanyurdu Bayan Futbol Maç Fotoları
Soma Zaferspor 4-1 Afyon İdmanyurdu
Horozkentspor 3-2 Zaferspor
Zaferspor’lu Kızlarımız Bursa’dan Puanla Döndü
Zaferspor Bayan Futbol Takımında Hedef 3 Puan
Zaferspor İlk Hafta Bursa Deplasmanında
Zaferspor Bayan Futbol Takımı C Grubunda
Zaferspor’un Hedefi Birinci Lig

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN