Soma Zaferspor 0-2 Yukatel Kayseri Kadın Futbol

Soma Zaferspor 0-2 Yukatel Kayseri Kadın Futbol

Soma Zafer Spor Kadın Futbol Takımı, TFF Kadınlar 1.Ligin bitimine son bir maç kala konuk ettiği Yukatel Kayseri Kadın Futbol Kulübüne 2-0 mağlup oldu.

TFF Kadınlar 1.Lig’de mücadele eden Soma Zafer Spor Kadın Futbol Takımımız, ligin 25. hafta maçında, kendi sahasında Yukatel Kayseri Kadın Futbol Kulübünü konuk etti. Soma Atatürk Stadı’nda saat 12:10’da başlayan karşılaşmayı Manisa İl Hakemlerimizden Cenk Vardar yönetti. Onur Boy ve Yunus Emre Akkaya ise Vardar’ın yardımcılıklarını üstlendi.

ZAFER SPOR 0-2 YUKATEL KAYSERİ KADIN FK

ZAFER SPOR 0-2 YUKATEL KAYSERİ KADIN FK

STAD: Soma / Atatürk
HAKEMLER:Cenk Vardar-Onur Boy-Yunus Emre Akkaya
ZAFER SPOR:Tuğba-Gülnur-Ezgi-Aleyna-Rukiye-Esmanur-Elif-Meltem-Sudenil-Sözdar-Arife
YEDEKLER:Meryem, Seher, Cemre, Gülten, A.Yiğit, Sara, Ayla
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

KAYSERİ KADIN FK:Zeynep-Saniye-Bola-Canset-Mine-Mualla-Z.Bilir-Medine-İlayda-Arzu-Bahar
YEDEKLER:Belma, B.Kayar, Seyma, İrem
TEKNİK SORUMLU:Osman Bahadır Kökoğlu
GOLLER:dk.14 Zeynep Bilir, dk.33 Canset Yiğit (Kayseri KF)
KIRMIZI KARTLAR: dk.48 Bahar Özen (Kayseri KF)

ZAFER SPOR -YUKATEL KAYSERİ KADIN FK MAÇI

NOTLAR..

Mehmet Güvendiren idaresindeki Zafer Spor’lu Bayanlarımız maça, Milli takım kampında bulunan Berfin Demir ve sakat olan Şevval Üstonsoy’dan yoksun çıktı. Geçen hafta deplasmanda Kocaeli Bayan Futbol Kulübü’nü Sözdar Günbattı (2), Elif Çetin ve Berfin Demir’in golleriyle 4-2 mağlup ederek moralli başladı.

Zeynep Bilir

Futbol hatalar oyunudur

Oyunun ilk on dakikasında baskı yemesine rağmen güçlü rakibine pozisyon vermeyen kızlarımız, futbolun hatalar oyunu olduğunu bizlere bir kez daha gösterdiler. Konuk ekip Kayseri Kadın futbol Kulübü, maçın ilk dakikalarında oyuna ağırlığını koyarken,14.dakikada takımın tecrübeli oyuncusu Ezgi Belge meşin yuvarlağı tehlikeli bölgeden uzaklaştırmakta gecikince araya giren Zeynep Bilir, hatayı affetmedi ve takımını Soma deplasmanında 1-0 öne geçirdi.



Canset Yiğit

33.dakikada konuk ekip 2-0 öne geçti. Canset Yiğit‘in orta sahanın sağ tarafından kaleye gönderdiği topu, Zaferspor kalecisi Tuğba Ok elinden kaçırdı ve meşin yuvarlak ikinci kez ağlarla buluştu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Kayseri Kadın Futbol 10 kişi kaldı! 

Kayseri Kadın Futbol 10 kişi kaldı! 

İkinci yarının 48.dakikasında Kayseri Kadın Futbol takımından Bahar Özen, rakibine arkadan kasıtlı tekme atınca karşılaşmanın orta hakemi Cenk Vardar tereddütsüz kırmızı kartını çıkardı.

ZAFERSPOR YUKATEL KAYSERİ KADIN FUTBOL

Rakibin 10 kişi kalmasıyla toparlanır gibi olduk, daha istekli olmaya başladık. Ama biraz bizim ön tarafta etkinsizliğimiz birazda Kayseri Kadın Futbol takımının defans oyuncularının yerinde ve zamanında yaptıkları hamleler bizlere gol şansı tanımadı. Çoğu maçlarda Atatürk Stadı ”En büyük Somaa” diye inlerdi bu sefer ”En büyük Kayserii’‘ diye inledi.



Yukatel Kayseri Kadın Futbol

Sonuç olarak; Futbolun hatalar oyunu olduğunu, hata yaptık gol yedik. İkinci yarı toparlanır gibi olduk, daha istekli başladık ama istediğimiz gol ve golleri bulmadık ve Atatürk Stadı’ndan mağlup ayrıldık.

İki takım arasında Ligin 12. haftasında Kayseri’de oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

Zafer Spor Kadın Futbol Takımımız, sahasında aldığı mağlubiyet ile 21 puanla lig sıralamasında 11.sırada yer aldı. Zafer Spor galibiyeti ile puanını 34’e çıkaran Kayseri temsilcisi ise Birfen Koleji Hatay Defne Spor’un deprem sonrası maçlara çıkmadığı için 3-0 hükmen galip gelip sezonu 37 puanla tamamlamış olacak.

SOMA ZAFERSPOR KADIN FUTBOL TAKIMI

BAYANLARIMIZ BİRDE ERTELEME MAÇI OYNAYACAK

Ligin son maçında, 30 Nisan Pazar günü Zafer Spor Kadın Futbol Takımımız, Doğuş Gold Gaziantep Asya Spor ile deplasman karşılaşacak. Bayanlarımızın 18.hafta Şırnak Bld.Nuh Spor ile oynanması gereken ancak deprem dolayısıyla ertelenen karşılaşmayı ise Gaziantep Asya maçından sonra Soma’ya dönmeyip 3 gün sonra deplasmanda oynayıp sezonu tamamlayacak.

NOT: Karşılaşmaya ait resimlere ”FOTO GALERİ” bölümünden bakabilirsiniz!

ZAFERSPOR’UN OYNADIĞI MAÇLAR

Defnespor 0 – 5 Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 0 – 0 Bağcılar Evrenspor
Ünyegücü FK 1 – 2 Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 1 – 1 Nuhspor
Sakarya Kadın FK 1 – 1 Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 0 – 0 Giresun Sanayispor
Horozkentspor 2 – 1 Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 0 – 3 Pendik Çamlıkspor
İlkadım 3 – 1 Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 3 – 2 Kocaeli Bayan FK
Kayseri Kadın FK 0 – 0 Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 1 – 7 Gaziantep Asyaspor

DEVRE

Soma Zaferspor 1 – 1 Hatay Defnespor
Bağcılar Evrenspor 3 – 0 Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 1 – 3 Ünyegücü FK
Nuhspor – Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 2 – 2 Sakarya Kadın FK
Giresun Sanayispor 2 – 2 Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 1 – 1 Horozkentspor
Pendik Çamlıkspor 4 – 0 Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 0 – 3 İlkadım
Kocaeli Bayan FK 2 – 4 Soma Zaferspor
Soma Zaferspor 0-2 Kayseri Kadın FK
Gaziantep Asyaspor – Soma Zaferspor
Nuhspor – Soma Zaferspor (?)

Tüm Bayan Futbol haberleri için buraya tıklayınız! Ayrıca bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz!
somadaspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN