Soma Zaferspor 0-0 Giresun Sanayispor

Soma Zaferspor 0-0 Giresun Sanayispor

Kadınlar 1. Lig’de 7. haftaya 9 puanla 4.sırada giren Soma Zaferspor Kadın Futbol Takımımız, evinde ağırladığı Giresun Sanayispor ile golsüz berabere kaldı.

TFF Kadınlar 1. Lig’’in 7. haftasında Giresun Sanayispor ile sahasında 0-0 berabere kalan Soma Zaferspor Kadın Futbol Takımımız, üst üste 3’üncü maçında da galip gelemedi.

Lige deplasmandaki Hatay Defnespor galibiyetiyle giren kırmızı siyahlılar, 2. haftada sahasında İstanbul Bağcılar ile berabere kaldı. Ardından Ordu deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen kızlarımız Akhisar’da oynanan maçta Şırnak Nuhspor ile 1-1 berabere kaldı.

Hakan Arslancan idaresindeki Soma Zaferspor’lu bayanlar, bu sezon sahasındaki 3. maçına ise Giresun temsilcisi Sanayispor karşısında çıktı. Daha önce oynadığı iki iç saha maçında galibiyetle tanışamayan Zaferspor, taraftarına
ilk galibiyeti tattırmak istediği maçta da eşitliği bozamadı ve son üç maçında 6 puan kaybetti.. (Karşılaşmaya ait fotolara haberin en alt kısmından bakabilirsiniz)

SOMA ZAFER SPOR 0-0 GİRESUN SANAYİSPOR

STAD:Soma / Atatürk
HAKEMLER:Cenk Güleryüz-Ertaç Erşahin-İlknur Yeşildağ
ZAFER SPOR:Paulıne-Şevval-Muazzez-Rukiye-Esmanur-Ezgi-Sude-Begüm-Ayşe-Meltem-Damla
YEDEKLER: Meryem, A Çayıroğlu, Gülnur, A.Yiğit,  Seher, Cemre, Elif, Ayla, Beyzanur
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

GİRESUN SANAYİSPOR:Nisanur-Yağmur-Özlem-Ayşenur-Esra-Hande-İlayda-Başak-Oluchı-Duygu-Buse
YEDEKLER:Tuğba, Seda, Sude, Tülay, Nazlıcan, Fatma, Rabiya, Tülin
TEKNİK SORUMLU:M.Caner Akdağ
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Yok

Tüm Bayan Futbol haberleri için şuraya tıklayınız



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN