Soma Zaferspor 0-0 Bağcılar Evrenspor

Soma Zaferspor 0-0 Bağcılar Evrenspor

Kadınlar 1. Lig’de 3. haftaya 3 puanla 5.sırada giren Soma Zaferspor Kadın Futbol Takımımız, evinde ağırladığı Bağcılar Evren Spor ile golsüz berabere kaldı.

TFF Kadınlar 1. Lig’de 3. haftaya bir maç eksiğiyle 3 puanla 5.sırada giren Soma Zaferspor Kadın Futbol Takımımız, evinde ağırladığı Bağcılar Evren Spor ile 0-0 berabere kaldı.

DİREKLER İZİN VERMEDİ

Soma Atatürk Stadı’nda oynanan, E.Osman Açıklar, Cenk Güleryüz ve İlknur Yeşildağ hakem triosunun yönettiği maçın ilk yarısında Zafer Spor adına Damla Kaya ve Begüm Güner ‘in topları direkten döndü.

İkinci yarıda iki takımında gol çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sonuçlandı.

Bu sonuçla sezonun ikinci maçında bir galibiyet ve bir beraberligi bulunan Soma Zafer Spor 4 puana yükseldi. 3 maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyeti bulunan Bağcılar Evren Spor‘da puanını 4 yaptı.

Soma Zafer Spor, ligin 4. haftasın da Ordu deplasmanında Ünye Gücü FK’nın konuğu olacak. Karşılaşma 6 Kasım Pazar günü saat 12:00’da oynanacak.

ZAFER SPOR 0-0 BAĞCILAR EVREN SPOR

STAD:Soma / Atatürk
HAKEMLER:O.Can Açıklar-Cenk Güleryüz-İlknur Yeşildağ
ZAFER SPOR:Paulıne-Şevval-Muazzez-Rukiye-Esmanur-Ezgi-Sude-Begüm-Ayşe-Meltem-Damla
YEDEKLER: Meryem, A Çayıroğlu, Seher, A.Yiğit, Gülnur, Cemre, Elif, E.Çilingir, Ayla
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

BAĞCILAR EVREN SPOR:Ceren-Sevda-Azra-Halise-Berru-Zelihanur-Sudenur-Damla-Lütfiye-Hanım-Berivan
YEDEKLER:Canay, Busenur, Betül, Deniz, İlayda, Tina, Semanur
TEKNİK SORUMLU: Medine Gerçeker
KIRMIZI KART:Yok
SARI KART: Ayla Yılma (Zafer Spor), (Azra Yaren Sezgin Bağcılar Evren Spor)
GOLLER: Yok

Tüm Bayan Futbol haberleri için şuraya tıklayınız

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN