Soma Zafer Spor 3-2 Kocaeli Bayan FK

Soma Zafer Spor 3-2 Kocaeli Bayan FK

TFF Kadınlar 1. Lig’in 11. haftasında sahasında Kocaeli Kadın FK’yı 3-2 mağlup eden Soma Zafer Spor, 6 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Kadınlar 1. Lig’de en son 3.hafta deplasmanda Ordu temsilcisi Ünye Gücü‘nü Damla Kaya ve Begüm Güner‘in golleriyle 2-1 mağlup eden Zafer Spor’lu kızlarımız bu karşılaşmanın ardından çıktığı 6 lig maçında galibiyet yüzü görmemişti.

Hakan Arslancan idaresindeki bayanlarımız, 11.hafta Atatürk Stadı’nda konuk ettikleri Kocaeli FK maçından 3-2’lik skorla galip ayrılarak hem taraftarına ilk galibiyet sevincini yaşattı, hem de yeni yıl hediyesi verdi.

Kırmızı-siyahlı ekibimize 3 puan getiren golleri 55 ve 65.dakikalarda Şevval Üstünsoy ve 89.dakikada Damla Kaya attı. Konuk ekibin gollerini ise; 22 ve 90+5.dakikalarda Aleyna Ata kaydetti.

RUKİYE ÇAMBAL KIZARDI!

RUKİYE ÇAMBAL KIZARDI!

Zafer Spor’un başarılı defans oyuncusu Rukiye Çambal, karşılaşmanın uzatma bölümünde ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

ŞEVVAL HAMLESİ GALİBİYETİ GETİRDİ

ŞEVVAL HAMLESİ GALİBİYETİ GETİRDİ.

Zafer Spor kenar yönetimi 1-0 yenik girdiği devre arasından sonra sağbek Şevval üstünsoy‘u öne alarak ikinci devreye başladı. Şevval attığı 2 gol ile oyunun seyrini değiştiren oyuncu oldu.



HAKAN ARSLANCAN

ARSLANCAN, ‘’LİGİN SONUNDA PLAY-OFF POTASI İÇİNDE OLMAYI İSTİYORUZ’’

Takımın başarı teknik adamı ve aynı zamanda başkanı Hakan Arslancan, geriden gelip maç kazanmanın çok önemli olduğunu söyledi. Başarılı teknik adam, ‘’Galibiyet için teknik ekibimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Maçın hemen başında öne geçecek pozisyonlar yarattık fakat gol atamadık. Takımımız genç oyunculardan kurulu bir takım ve her hafta tecrübelenerek gelişiyorlar. Daha önceki haftalarda puanlar kaybettiğimiz maçlarda da üstün oyun sergiledik fakat bunları skora yansıtamadık. 1-0 geriden gelerek 3-2 öne geçmeniz sporcularımızın özgüvenlerinin geliştiğinin bir göstergesi. Ligin sonunda play-off potası içinde olmayı istiyoruz. Bu konuda sporcularımıza güveniyoruz.’’dedi.

NOT:Karşılaşmaya ait fotolara şuraya tıklayarak bakabilirsiniz!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN