Soma Veteran ve Bora Master Hazırlık Maçı Oynadı

Soma Veteran ve Bora Master Hazırlık Maçı Oynadı

Linyit Stadı’nda oynanan hazırlık maçında 13 Eylül Bora Masterler futbol takımı Soma Veteranlar futbol takımını 5-3 mağlup etti.

İki takımda son hazırlıklarını yaptı.

SOMA MASTER 50

Bu hafta başlayan Ege Veteranlar Liginde mücadele eden Soma Veteran +50 takımı, fikstür gereği bu haftayı bay geçti.

13 eylül bora master

Önümüzdeki hafta sonu başlayacak Ege Masterler Ligi D-grubunda mücadele edecek olan 13 Eylül Bora Masterler ise, deplasmanda oynayacağı Ege Üniversitesi Masterler maçının provasını yaptı.

Bora Master 5-3 Soma Veteran

Linyit Stadı’nda centilmenliğin ve dostluğun ön plana çıktığı hazırlık maçında 13 Eylül Bora Masterler, karşılaşmayı 5-3 kazandı. 13 Eylül Bora Masterlerin gollerini: Faik Ay (3), Osman Şahin ve Emrah Cantürk kaydetti. Soma Veteranların gollerini ise: Remzi Paşalı, Celal Demirel ve Cenk Önder attı.

Eksiklerimizi Görme Adına Fırsatımız Oldu

Her iki takımın hocaları sezon öncesi güzel bir hazırlık maçı yaptıklarını ifade ederek, “Güzel bir gün ve zeminde arkadaşlarımızla birlikte bir araya gelerek keyifli bir karşılaşma oynadık. Yeni sezon öncesinde eksiklerimizi görme fırsatımız oldu. Tüm master ve veteran takımlara yeni sezonda kazasız-belasız master ruhunda bir sezon diliyoruz.”ifadelerini kullandılar. Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!
SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN