Soma ve Bora Masterler Galibiyet Serisini 3’e Çıkarmak İstiyor

Soma ve Bora Masterler Galibiyet Serisini 3’e Çıkarmak İstiyor

Ege Masterler Fedarasyonu’nda (EMF) mücadele eden Soma ve Bora Masterler galibiyet serisini 3’e çıkarmak istiyor.

Sezonun ilk iki haftasında istedikleri sonuçları elde edemeyen ancak son iki haftayı galibiyetle kapatan Soma ve Bora Masterler, bu hafta sonu İzmir takımlarıyla karşı karşıya gelecek.

Hafta sonu karşılaşacakları İzmir takımlarına konuk olacak Masterlerimiz, rakiplerini yenerek bu sezon ligdeki en uzun galibiyet serisini yakalamaya çalışacak.



SOMA MASTERLER İLK YARIDA DAHA İYİYDİ

Soma Masterler

9 Eylül Master, Bostanlı Master, Gaziemir Master, Bergama Master, Bandırma Gb Master, Şirinyer Spor Master, Karşıyaka Genç Master ve Balçova Termal Master ile birlikte B-Grubunda yer alan Soma Masterler, ilk hafta favori çıktığı Karşıyaka Genç Masterler maçında bir puanı son dakikada Fatih Kaya’nın attığı golle kurtardı.

İkinci hafta Balçova Termal Masterleri Linyit Stadı’nda konuk eden kırmız-beyazlılar, tıpkı ilk maçta Karşıyaka Genç Masterler karşısında yaşadığı şoku Balçova Termal karşısında da yaşadı. 45.dakikada Volkan Korkmaz’ın golüyle yenik duruma düşen Soma ekibi, maçın sonlarına doğru Hüseyin’in ortasında Halil’in kafa vuruşuyla beraberliğe razı oldu.

Olumsuz geçen Karşıyaka Genç Master ve Balçova Termal Masterler karşılaşmalarının ardından çıkış arayan Soma Masterler, deplasmanda Şirinyer Masteri Ramazan Yılmaz ve Avusturya Mustafa’nın golleriyle 2-0, ilk dördün güçlü adaylarından Gaziemir Masterleri İlker Çakır (3) ve Selçuk Bulut’un golleriyle 4-3 mağlup etti.

İki galibiyet ve iki beraberliği bulunan Soma Masterler, 4.hafta sonunda 12 puana sahip 9 Eylül ve Bandırma Masterlerin ardından 8 puanla 3.sırada yer aldı.

5.Hafta maçında 21 Kasım Pazar günü Bergama Masterlere konuk olacak Soma Masterler, rakibini yenerek bu zorlu periyotta galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı amaçlıyor.



BORA MASTERLER 4-2 SARUHANLI MASTERLER

13 Eylül Bora Master

Osman Şahin’in önderliğinde futbola gönül vermiş emektar futbolcuların bir araya gelmesiyle, Ege Masterler Ligine bu sezon katılan Soma 13 Eylül Bora Masterler takımı, sezonun ilk maçında zorlu Ege Üniversite Sağlık Masterler ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

D-Grubunun hatta ligin en iddalı takımı olan Ege Üniversite Sağlık Masterlere 5-1 mağlup olurken, Dursun , Faik ve Abdurrahman ile yakaladıkları yüzde yüz gol fırsatlarından faydalanamadı. Takım kaptanı Osman Şahin, lige ilk defa katılan takımının ilk resmi maçta golünü atan oyuncu oldu.

İkinci hafta Bora Masterlerin konuğu 1881 Ata Masterler oldu. Mavi-beyazlı ekip, Osman Şahin, Keke ve Cenk sakat sakat oynarken, Mehmet Kurt, Fatih Özben ilçe dışında oldukları için yer almadıkları karşılaşmada 1881 Ata Masterlere her iki yarıda yedikleri gollerle 2-0 mağlup oldular.

3.Haftadan itibaren, 12 Nisan 2021 tarihinde evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 45 yaşında hayata veda eden eski takım arkadaşları Bora Bilgener’in eşi Esin Ayan’ın takıma sahip çıkması ve maddi-manevi desteğiyle  ivme kazanan Bora Masterler, ilk galibiyetini 3.hafta çıktığı İzmir deplasmanında Sarnıç Masterleri maçın yıldızı Emrah Cantürk (2), Faik Ay ve Cenk Çivi’nin golleriyle 4-3 mağlup ederek aldı.

Bora Masterler, Sarnıç Masterler karşısında elde ettiği başarıyı evinde Saruhanlı Masterler karşısında sergileyerek karşılaşmadan 56 ve 70 Osman Şahin (2), dk.8 Faik Ay ve dk.40 Emrah Cantürk’ün golleriyle 4-2 galip ayrıldı.

Bora Masterler 4.hafta sonunda 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle ve 6 puanla 4.sırada yer aldı.

5.Hafta maçında 21 Kasım Pazar günü  İzmir deplasmanında Aliağa Gücü Masterlere misafir olacak Bora Masterler, rakibini yenerek ilk defa katıldıkları bu ligde hedefleri galibiyet serisini sürdürmek..



SOMA VETERANLAR İZMİRSPOR VETERANLAR

Soma Veteranlar +50

İki grupta 14 takımın mücadele ettiği Ege Master (EMF) 50+ Veteranlar futbol liginde mücadele eden Soma Veteranlar, ilk haftaya müthiş başlangıç yaptı.

Uğur Geren gibi kaliteli bir oyuncunun sakatlığından dolayı yer alamadığı maçta grubun favori takımlarından İzmir Veteranlar maçında ilk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Soma Veteranlar, güçlü rakiplerini ikinci yarıda Cenk Önder ve Seyit Çetinkaya‘nın golleriyle 2-1 mağlup etti. +50 Soma Veteranlar, B-Grubunda ikinci hafta sonunda bir maç eksiğiyle üç puanla 4.sırada yer aldı..

Uğur Geren’in sakatlığından dolayı dümeni devralan Ayhan Demir’in önderliğindeki +50 Soma Veteranlar, gruptaki ikinci maçını 15 gün sonra Manisa 1965 Veteranlar takımı ile deplasmanda oynayacak.

Tüm Master takımlarımıza hafta sonu oynayacakları maçlarda başarılar diliyoruz..

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN