Soma TFF Tesisleri ve Temizlik Kültürümüz!

Soma TFF Tesisleri ve Temizlik Kültürümüz!

Geçen hafta Soma Belediyesi TFF Tesislerinde oynanan maçları seyretmek için tesislere gittim. Gördüğüm manzara karşısında maalesef üzüldüm.

Ne İl-İlçeler gördüm doğru dürüst tesisi olmayan, ne İl-İlçeler gördüm harika tesisleri olan.. Hepsinin başlıca sorunu ”güzelim tesislerinin değerini bilmeyen” oyuncu ve takım sorumlularının olmasıydı.

Nasıl olsa görevliler temizliyor ya! Kimisi içtiği pet şişeleri yedek kulübesinde bırakır, kimileri tuvaletleri leş gibi bırakır, kimisi suni çime çiğnediği sakızı atar, kimisi tesis çevresini kirletir vs. vs…

TFF Tesisleri ve Temizlik Kültürümüz!

Büyükler için hepsi belirli bir yaşa gelmiş aklı selim insanlar. Küçükler için takım antrenörleri ‘’önce iyi bir birey, sonra iyi bir sporcu’’ yetiştireceğiz mantığıyla söylemlere ve eylemlerin maalesef bağdaşmadığını gördüm. Ha bu belirttiğim olguları yerine getirenleri tenzih ediyorum.

Hadi geliniz bu haftadan itibaren biz büyükler küçüklerimize örnek olalım, ‘’nasıl bulmak istiyorsak öyle bırakalım!’’ 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN