Soma Tenis Turnuvası Yarı Final Maçları Oynandı.

Soma Tenis Turnuvası Yarı Final Maçları Oynandı.

Soma Tenis Turnuvası Yarı Final maçları oynandı. Finale kalan isimlerde belli oldu.

Soma Gençlik Merkezi Tenis Kortunda oynanan müsabakalar sonunda rakiplerine üstünlük sağlayan; Arzu Uslu ve Sılay Mutlu Kadınlar Kategorisinde, Refik Ağartan ve Sinan Baş Erkekler İleri Seviye Kategorisinde, Mustafa Çamzeybek ve Yavuz Selim Kaymakçı‘da Erkekler Orta Seviye Kategorisinde finale kalan sporcular oldular.

Final Eşleşmeleri

Kadınlar: Sılay Mutlu-Arzu Uslu

Orta Seviye Erkekler:Mustafa Çamzeybek-Yavuz Selim Kaymakçı

İleri Seviye Erkekler: Refik Ağartan-Sinan Baş

Sinan Baş, “Final maçına Sporseverleri bekliyoruz”

Turnuva Komitesi adına konuşan Sinan Baş, Salı, Çarşamba ve Perşembe günü Soma Gençlik Merkezi kortunda oynanacak olan final ve 3.lük müsabakalarına tüm Somalı tenis severleri davet etti.
NOT:Haber cep telefonundan yapıldığı için yeterli detaylar girilememiştir.
somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN