Soma Tenis Ligi İle Bir Araya Geldiler

Soma Tenis Ligi İle Bir Araya Geldiler

Soma’da tenis sporuna gönül veren sporseverler “Soma Tenis Ligi” oluşumuyla bir araya geldi.

2022 yılında kurulan Soma Tenis Ligi amacını Soma’da tenisçileri bir arada toplayıp denk oyuncular arasında müsabaka yaparak maç tecrübesini arttırmak, rekabet ortamı oluşturup tenisi ilerletmek, sporcuların düzenli formda kalmalarını sağlamak, tenis sporunu yaygınlaştırmak olarak belirlediler.

2022 yılında 16 ile 69 yaş arasında 77 sporcu ile 500’ü aşkın tenis maçı yapıldı. Maçların tamamı kısa süre önce hizmete giren Soma Gençlik Merkezinde yapıldı.

Tenis Severler Soma Tenis Ligi İle Bir Araya Geldiler

Tenis severler tenisin aktif yaşamı sağlayarak hareketsiz yaşamın fiziksel ve ruhsal sorunlarını ortadan kalkmasını sağladığını, Soma’daki tek tenis kortun yetersiz kaldığını, bir an önce ilçemize açık ve kapalı tenis kortlarının yapılması, antrenman duvarlarının yapılmasının gerektiğini Soma Belediye Başkanına Ali Tulup’a 05/01/2023 tarihinde gerçekleştirdikleri ziyaretle bildirdiler.

NOT: Bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan da takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN