Soma Sotesspor Geleneksel Okçuluk Takımı Bursa’da Ön Elemeyi Geçti

Soma Sotesspor Geleneksel Okçuluk Takımı Bursa’da Ön Elemeyi Geçti

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonunca (TGTOF) düzenlenen Açık Hava Türkiye Şampiyonası’nın Bursa’daki sıralama atışları yapıldı.

17 Temmuz 2021 tarihinde Bursa Atıcılar Atletizm sahasında düzenlenen atışlara Bursa, Eskişehir, Yalova, Kütahya, Balıkesir, Denizli, İzmir, Manisa, Aydın, Çanakkale, Uşak, Muğla ve Bilecik sporcuları katıldı.

Manisa adına katılan Soma Sotesspor Geleneksel Okçuluk Takımı, 5 kişi katıldığı yarışmada 4 sporcusu ile ön elemeyi geçmeyi başardı.

Aleyna Durmaz 1.Oldu

Aleyna Durmaz 1.Oldu

Aleyna Durmaz‘ın sıralama atışlarında 63 te 40 isabetle birinci olduğu yarışmada dereceye giren sporcularımız şöyle:

MUSTAFA CAN BİRCAN

Büyük Erkekler

1.Mustafa Can Bircan
2.Halil İbrahim İlhan
3.Bedrihan Özcan

TESLİME BİRCAN

Büyük Bayanlar

4.Teslime Bircan

Genç Bayanlar

5.Aleyna Durmaz

Büyük Erkekler

Bursa grubunda Halil İbrahim İlhan 12.ci
Mustafa Can Bircan 13.cü bitirdi.

Aleyna Durmaz 1.ci
Teslime Bircan 6.bitirdi.

Ön Elemeyi Geçtik.

Tüm kategorilerde ilk 16 nın içinde yer alan ve ön elemeyi geçen Soma Sotesspor Geleneksel Okçuluk Takımı, Türkiye Genel sıralamasının belli olmasının ardından 31 Temmuz da tekrar yarışmalara iştirak edecek.

Soma Sotesspor Geleneksel Okçuluk Takımı’na başarılarından dolayı kutlar,  31 Temmuz da gerçekleşecek olan yarışmada başarılar dileriz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN