Soma Oryantiring Yine Eli Boş Donmedi

Soma Oryantiring Yine Eli Boş Donmedi

Türkiye Oryantiring Federasyonu 14 Yaş ve Altı İl Birinciliği yarışı 21 Şubat 2021 tarihinde Manisa Saruhanlı’da gerçekleştirildi.

Covid 19 tedbirleri altında yapılan , 10-12 ve 14 yaş kategorilerinde Soma Linyit Spor Kulübü adına yarışan Sporcularımızdan ;

E-14 Yaş Kategorisinde

Ömer Faruk Demirtaş 1.
Berkay Kılıç 2.
Muhammet Ali Koca 3.

K-12 Yaş Kategorisinde

Yaren Yazıcı 3.

E-12 Yaş Kategorisinde

Ahmet Baran Dümenli 3.

K-10 Yaş Kategorisinde

Hale Taşkıran 2. olarak yarışı tamamladılar.

Başkan Orhan Karslı Teşekkür Etti

Karşılaşmalar sonrası Soma Linyitspor Kulübü Başkanı Orhan Karslı, Antrenörleri Nursel Düzdemir ve İsmail Burak Biçer‘e , kendilerinden desteği esirgemeyen Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’a, Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert’e teşekkürlerini sundu. Karslı ayrıca elde etmiş oldukları başarılarla oryantiring sporunda Soma’yı en iyi şekilde temsil eden sporcularını da tebrik edip başarılar diledi.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN