Soma Okul Sporları: Voleybol, Basketbol ve Futbol Maçları Başladı

Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında müsabakalar dün (p.tesi) başladı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Voleybol karşılaşmaları Yunus Emre İHO Spor Spor Salonu’nda, Basketbol karşılaşmaları Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi Salonunda oynanırken, Futbol karşılaşmaları ise TFF Soma Belediye Tesislerinde oynanıyor.

Daha ilk maçlar olmasına rağmen oldukça çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmalar renkli görüntülere sahne oldu.
Erkekler ve Kızlar’ın değişik kategorilerinde başlayan karşılaşmaları dün (P.tesi) Basketbol bugünde (Salı) Voleybol ve Futbol karşılaşmaları oynandı..



BASKETBOL

İlk karşılaşmalar dün Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi Salonunda Genç Erkekler Basketbol kategorisinde oynandı.
Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi ve Soma Fen Lisesi rakiplerini mağlup etmeyi başardı.
Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi 68-40 Soma Anadolu Lisesi
Soma Fen Lisesi 72-31 Mes ve Tek.Anadolu Lisesi
Yarın (Çarş) saat:12:30 Özel Açı Temel Lisesi-Soma Anadolu Lisesi ve saat: 14:00’de Soma Mes. Ve Tek.Anadolu Lisesi-Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi karşılaşmaları oynanacak.



VOLEYBOL

Yunus Emre İHO Spor Spor Salonu’nda oynanan Genç Kızlar Voleybol karşılaşmalarında A-grubunda Fatma Aliye Mes.Tek.And.Lisesi ve B-grubunda Kırkağaç And. Lisesi rakiplerini aynı skorla 2-0 mağlup etti
Fatma Aliye Mes. Ve Tek. And. Lis 2-0 Soma And. Lis.
Kırkağaç And. Lis. 2-0 Fatih Mes. Ve Tek. And. Lis.

Karşılaşmalara Perşembe günü Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi-Soma Anadolu Lisesi maçlarıyla devam edilecek.



FUTBOL

Genç Erkekler Futbol Kategorisinde Soma Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ile Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi rakiplerini mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladılar.
Soma Mes. Ve Tek And. Lis 7 – 0 Özel Açı Temel Lis.
Rıfat Dağdelen And. Lis. 2 – 1 Anadolu İmam Hatp. Lis

Karşılaşmalara Cuma günü Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Soma Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Özel Soma Açı Lisesi-Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi maçları ile devam edilecek. Tüm okul sporları haberleri için buraya tıklayınız!




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN