Soma Masterler’le Yine Yeniden..

Soma Masterler’le Yine Yeniden..

2014 yılında kurulan ve ilk yılında Ege Masterler Ligi şampiyonu olan Soma Masterler’de, şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Seyit Çetinkaya, bir yıllık aradan sonra tekrar yuvaya döndü.

Bilindiği üzere Soma Masterler; Salihli Belediye Master, Smyrna Sk Master, İzmirspor Master, Alaybey Master, Mak-Göç Master, Seferihisar Master, Çeşme Belediye Master ve Balçova Teleferik Master’in yer aldığı ‘’en sert grup’’ diye adlandırılan C- grubun mücadele edip, 15 maçta 34 puan toplayarak adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Soma Masterler, çeyrek finalde Gaziemir Master’i; Yusuf İpek (2) ve Şükrü Zenger (2) golleriyle 4-2
Yarı finalde de Manisa 1965 Master’i; Yusuf İpek (2), Halil Sümer ve Cenk Önder’in golleriyle 4-3 mağlup edip adını Ege Masterler Ligi finaline yazdırmıştı.

Finalde ise, Salihli Belediyespor’u normal süresi 1-1 biten karşılaşma sonunda Şükrü, Yusuf, Seyit ve Faik’in gole çevirdiği penaltı atışları ile 4-3 mağlup edip 2014-15 Ege Bölgesi Masterler Liginde şampiyon olmuştu.

ŞAMPİYONLUKTA SEYİT ÇETİNKAYA FAKTÖRÜ
Oynadığı pozitif futbolun yanında attığı ve attırdığı gollerle kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Seyit Çetinkaya, bir yıl aradan sonra yeniden yuvaya döndü.
Yuvaya yeniden dönen tecrübeli oyuncu yeni sezonda kırmızı-beyazlı formayı giyecek..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN