Soma Masterlerin Grubu Belli Oldu.

Soma Masterlerin Grubu Belli Oldu.

Geçtiğimiz sezon (EMF) Ege Bölgesi Masterler Liginde çeyrek final oynama başarısı gösteren Soma Masterler, 2019-20 Masterler sezonu kura çekiminde B-grubunda yer aldı.

SOMADASPOR

EMF Yönetiminin hazır bulunduğu ve ligde yer alan 35 masterler derneğinin katılımı ile gerçekleştirilen 2019-2020 sezonu 35 takım ile oynanacak ligin grup kuraları çekildi. İki grupta 12 takım bir grupta 11 takımla oluşan ligde oy çokluğu ile 3 grupta oynanmasına karar verildi. Soma Masterler 12 takımın yer aldığı B-Grubunda mücadele edecek.

3 grupta deplasmanlı lig usûlü ile oynanacak lig maratonunda, gruplarında ilk 5 sırayı alacak takımlar ve de ligin en centilmen takımı ilk 16 mücadelesine katılmaya hak kazanacak.

2019-2020 Sezonunda 35 Master takımı 3 Grupta şu şekilde eşleşti…



A Grubu
Altınırmak
Dikili
Bornova
1881 Ata
Kaf-Kaf
Smyrna
İzmirspor
Balçova
Saruhanlı
Narbel
Çeşme



B Grubu
Termal
9 Eylül
Ayyıldız
Bostanlı
Bayraklı
Gaziemir
Soma
Dikili Kardeş
Güzelyalı
Çandarlı Pitane
Bandırma Genç



C-Grubu
Ege Ünv. Sağlıkgücü
Manisa 1965
1912 Ksk Çarşı
Tersane
Ksk Genç
Şirinyer
Agamemnon
1970 Akhisar
Dikili 14 Eylül
Uluçak
Aliağagücü
Bergama


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN