Soma Masterlere Balçova Freni!

Soma Masterlere Balçova Freni!

Ege Bölgesi Masterler Dostluk Ligi dördüncü haftasına lider giren Soma Masterler, ilk mağlubiyetini Balçova deplasmanında aldı.

HABER:SOMADASPOR.COM

B-grubunda dokuz puan ve averajla lider durumda bulunan Soma Masterler, İzmir deplasmanında beş puanla üçüncü sırada yer alan Balçova Masterlere konuk oldu.

ilk hafta içeride Gaziemir Masterleri 3-0,  deplasmanda Ayyıldız Masterleri 5-3,  evinde Seferihisar Masterleri 4-3  mağlup etme başarısı gösteren Soma Masterler, dördüncü haftada Balçova Masterleri mağlup edip liderliğini beşinci haftaya taşımak niyetindeydi.

Soma Masterler, saat 19:00’da Balçova Belediye Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya: Kadir-Hasan-M.Çamzeybek-Cenk-Faik-Fatih-Seyit-Avusturya-Yusuf Mayak-Ali Tatlı ve Bora on biri ile çıktı.

Yusuf İpek, İlker Çakır, Engin Kahraman, Keke, Halil Sümer ve Bülent Aktuğ gibi yıldız oyuncular çeşitli mazeretlerden dolayı maç kadrosunda yer almadı.

Masterlerimiz, 10.dakikada Bora Bilgener’in attığı golle öne geçmesine rağmen rakibinin iki golüne engel olamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçtan sonra Gaziemir Masterler ile 0-0 berabere kalan Bostanlı Masterler 10 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Soma Masterler 9 puanla ikinci sırada yer aldı.

Soma Masterler 5.hafta evinde KSK 1912 Masterleri konuk ederken, Balçova Masterler, Bayraklı Masterler deplasmanına gidecek.

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN