Soma Masterlerden Süper Başlangıç

Soma Masterlerden Süper Başlangıç

Ege Masterler Ligi temsilcilerimizden Soma Master sezona, evinde oynadığı maçta rakibi Şemikler Devrim Master’i 4-0 yenerek başladı.

Ege Masterler Ligi A-grubunda şampiyonluğu hedefleyen Soma Master, sezonun ilk haftasında İzmir temsilcisi Şemikler Devrim Master‘i konuk ederek müsabakadan 4-0’lık skor ile galip ayrıldı.

Linyit Stadı bakımda olduğu için TFF Soma Belediye Tesislerinde oynanan maçta ilk yarıyı İlker Çakır’ın golüyle golüyle 1-0 önde kapatan Soma Master, İkinci yarıda da Yusuf Mayak, İlker Çakır ve Salih Marangoz’un attığı gollerle müsabakayı 4-0lık galibiyetle tamamladı. Maçta bir gol atan Salih Marangoz’un iki topuda direkten döndü.

soma master şemikler master

Soma Masterler

Şemikler Devrim Master galibiyeti ile lige üç puanla başlayan Soma Masterler, ikinci hafta İzmir deplasmanında Güzelyalı Master’in konuğu olacak.

Maçın özeti olarak; “Soma Masterler, özellikle Salih Marangoz’un şansız gününde oluşu ve  çok gol kaçırmasına rağmen oynaması gerektiği gibi oynadı ve istediği sonucu ve 3 puanı dört gollü galibiyetle alarak bu zorluk derecesi yüksek kritik maçı ”kolay geçti.” diyebiliriz.

Mahallenin Delisinin Yorumu

Mahallenin Delisinin Yorumu

Yazdığı köşe yazılarında adını ”Mahallenin Delisi” diye lanse ettiğimiz namı değer Laz İbo, bugün oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.
Mahallenin Delisini bilenler bilir bilmeyenler için için ise köşe yazısına girmeden önce ”Kim bu Mahallenin Delisi?” sorusuna cevap olarak  buraya tıklayınız!

İşte noktası ve virgülüne dokunmadığımız Mahallenin Delisi Laz İbo’nun maçla ilgili yorumu:

Maça kontrollü başlayan iki takımın mücadelesinde orta saha da çekişmeli rekabet vardı. İlk on dakika da soma masterlar salih marangoz un kanadında denemelere kalksa da golü bulamadı..
ilk 25 dakika kontrolü elden bırakmayan şemikler yorgunluğun verdiği etkiyle defans arkasında derin boşluklar bırakdı..
soma master takım kalecisi kadir önce rakibini ekarte edip yücele attığı derinlemesine topu yücel kaptan ilkerin önüne harika bıraktı ve ilk yarı bu sonuçla bitmiş oldu..



İkinci yarıda yorgun rakibine karşı daha net pozisyonlar bulan masterler oyuna ikinci yarı dahil olan yusuf mayak la 2 yi akabinde tekrar kaptanla 3 ü de bulunca oyunu iyice rahatlattı ve yedek oyuncularını da oyuna dahil etti ve farklı kazanmasını bildi.
Özellikle KAPTAN ilkerin yücelin halil abinin avusturyanın Salih hocanın iyi oyunlarına oyuna sonradan dahil olan yusuf mayak ve solbek CAN katkı sağlayınca fark kaçınılmaz oldu.. soma masterlar adına tek üzücü olayın hüseyinin sakatlığı oldu geçmiş olsun kardeşim.. tebrikler SOMA MASTER takımına başarılar diliyorum..



ŞEMİKLER DEVRİM MASTER

Şemikler Devrim Masterler

Hiçbir düş yarım kalmamalı parolası ile yola çıkan İzmir temsilci Şemikler Devrim Masterler, geçtiğimiz aylarda Yumuşak doku kanseri nedeniyle vefat eden DİSK/Genel-İş Sendikası İzmir 8 Nolu Şube Başkanı Deniz Şahin Gümüştekin’ in oğlu Devrim Gümüştekin adını yaşatmak için adına “Şemikler Devrim Masterler” takımı kurmuşlar.

Sarı-siyahlı ekip, bugünkü maçta rakiplerine farklı mağlup olmalarına rağmen oyun çirkinleştirmeden tam bir master ruhuna yaraşır hareket ettiler. Aslında çok yetenekli oyuncuları bünyelerinde barındırmalarına rağmen yeni kuruldukları için biraz zamana ihtiyaçları var.



soma master 4-0 şemikler devrim master

Soma Master 4-0 Şemikler Devrim Master

STAD:TFF TESİSLERİ
HAKEMLER:Sefa Sabancı-Yusuf Akkaya-U.Onur Boy
SOMA MASTER:Kadir-Tolga-Emre-Yücel-Halil-Erol-Mutlu-Ertuğ-Salih-Avusturya-İlker
YEDEKLER:Yasin Uzun, Hüseyin, Semih, Laz, Yusuf Mayak, Can, Emrah
ANTRENÖR:Yasin Tunç

ŞEMİKLER DEVRİM MASTER:Zafer-Mehmet-Cemal-Soner-Serkan-S.Gülserer-Erman-Engin-Mustafa-Murat-Kadir-Yusuf
YEDEKLER:Rüştü, Serkan Toksöz, Serdal, Nedim, Mahmut, İlkay, Fevzi, Emir, Alper
ANTRENÖR:Fırat Yağcı
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER:İlker Çakır (2), Yusuf Mayak, Salih Marangoz (Soma Master)

Not: Karşılaşmaya ait fotolar Somadaspor Facebook Sayfamıza yüklenmiştir. Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN