Soma Masterlerden Lig Öncesi Geçerli Prova

Soma Masterlerden Lig Öncesi Geçerli Prova

Soma Masterler, Ege Masterler Ligi’ne hazırlık kapsamında sürdürdüğü özel maçlardan 4’üncüsünü Akhisar 1970 Masterler ile deplasmanda oynadı.

Bir hafta önce rakibini Soma‘da oynadığı hazırlık maçında Salih Marangoz, Hüseyin Turan (pen), Ertuğ Ünlü ve Yusuf Mayak’ın golleriyle 4-2 mağlup eden Soma Masterler bugün de deplasmanda oynadığı maçta rakibini 5-4 mağlup etti.

Akhisar Kovalık Sahasında saat 19:00’da başlayan karşılaşmada sahaya Kadir-Emre-Yücel-Halil-Emrah-Tolga Yaman-Erol-Yusuf Mayak-Ertuğ-Salih ve Semih on biri ile çıkan Soma Masterler ilk yarıyı Salih Marangoz’un bir birinde güzel dört golüyle 4-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya ilk yarıda elde edilen farklı skorun rahatlığı ile çıkan Soma Masterler, ikisi penaltıdan olmak üzere kalesinde dört gol görse de Yusuf Mayak’ın attığı golle karşılaşmadan 5-4 galip ayrıldı.

Soma ekibi Akhisar 1970 Master galibiyeti ile oynadığı dört hazırlık maçından da galibiyetle ayrılmış oldu.

Grup kuraları çekiliyor.

Ekimde başlamasını planlanan Ege Masterler ligi grup kuraları yarın akşam İzmir’de çekilecek.

Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN