Soma Masterler’den Anlamlı Ziyaret..

Soma Masterler’den Anlamlı Ziyaret..

Soma Masterlerden, sağ diz ön çapraz bağından ameliyat olacak Erkul Küçük’e moral ziyareti..

 

Ege Masterler ligi B-grubu lideri Soma Masterler, geçen hafta sonu Somaspor-Darıca Gençlerbirliği arasında oynanan maçta talihsiz bir sakatlık geçiren Somaspor’lu futbolcu Erkul Küçük‘ü ziyaret ederek ameliyat öncesi moral verdiler.

Soma Masterler başkanı Ahmet Meriç, takım kaptanları Hakan Durur, Hasan Oğuz yanı sıra Soma Masterler oyuncularından Fatih Kaya, Cenk Önder, Mustafa Yüksel ve Yücel Durali’ninde bulunduğu ziyarette gelemeyen diğer Soma Masterler oyuncularından selamını ileterek ziyareti sonlandırdılar.

Somaspor yöneticisi Abdullah Karış ve Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basetemür’ün de bulunduğu ziyarette Abdullah Karış ve Burhanettin hocanın Soma Masterler ailesinin bu anlamlı ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını ve kendilerine çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN