Soma Masterlerden 5’i 1 Yerde

Soma Masterlerden 5’i 1 Yerde

Ege Masterler Ligi takımlarından Soma Masterler, 4.hazırlık maçını Akhisar 1970 Masterler ile oynadı.

www.somadaspor.com

17 Ekim Cumartesi günü TFF Soma Belediye Tesislerinde oynanan karşılaşmada, Soma ekibi rakibini 5-1 mağlup etti.

Sahaya:Kadir-Tolga-Fatih-İlker-Yücel-Avusturya-Bülent-Mustafa-Ertuğ ve Bora on biri ile çıkan Soma Masterler farklı galibiyete: Tolga Yaman (2), Bülent Aktuğ, İlker Çakır ve Bora Bilgener’in golleriyle gitti..

Soma Masterlerde sağ bek oynamasına rağmen iki gol atan Tolga Yaman ve orta sahadaki etkili futbolu ile Ertuğ Ünlü sahanın yıldızıydı.

Öte yandan lige hazırlık çalışmalarını Salı ve Perşembe günü yapan Soma Masterler, 25 Ekim Pazar günü Saruhanlı Masterler ile TFF Tesislerinde bir hazırlık maçı daha oynayacak.

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN