Soma Masterlerde Kan Değişikliği

Soma Masterlerde Kan Değişikliği

Soma Masterlerde, yakın zamanda başlaması planlanan Ege liginin heyecanı ve hazırlıkları sürerken, bir yandan da antrenör değişikliğine gidildi.

Pandemi normalleşmenin ardından hazırlıklara başlayan Soma Masterlerde takım antrenörlüğe yılların tecrübeli ismi Uğur Geren getirildi.

Normalleşmenin ardından yeniden toplanan Masterler, ilk olarak özel işlerinden dolayı antrenörlüğü bırakan Reha Fidan‘ın yerine daha önce Soma Masterlerin kurucularından olan ve aynı zamanda formasını da giyen Uğur Geren‘i takımın başına teknik patron olarak getirdi.

Ahmet MeriçMeriç, ”Reha Fidan Hocamıza Teşekkür Ederiz”

Soma Masterler Dernek Başkanı Ahmet Meriç, Futbolcu, yönetici ve teknik adam olarak yıllarca takıma hizmet veren Raha Fidan’ın, özel işleri için görevi bıraktığını, kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti..

Meriç, ”Ege Masterler liginde her sezon yakalanılan başarılara bir yenisini daha eklemek niyetinde olan Soma Masterler,  yine şampiyonluk hedefiyle başladığı sezona Uğur Geren yönetiminde devam edecek. Bu vesileyle Soma futbolunu yakından tanıyan antrenörümüz Uğur Geren’e hoş geldin diyor, Derneğimizin çatısı altında büyük başarılara imza atmasını diliyoruz.”dedi.

UĞUR GERENKısaca Uğur Geren

02 Eylül 1969 tarihinde Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise hayatını Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde geçirdi. Futbola ilkokul yıllarında Tavşanlı Moymul Spor’un alt yapısında başladı. Bu takımın yıldız, Genç ve amatör takımında oynadı. Bu arada. okuduğu okullarda spor faaliyetlerine katılarak dereceler elde etti. Yıldız milli takım seçmelerinde bölge takım kaptanlığına kadar yükseldi.

İlk transferini 1987 yılında Soma Linyitspor’a amatör olarak yaptı. Oynadığı başarılı futbolu ile Muğlaspor, Akhisarspor, Soma Sotesspor ve Tavşanlı Linyitspor’un ilgisini çekti. 1988 yılında kendisi Tavşanlı Linyitspor’u seçerek profesyonelliğe ilk adımını attı.

1990 yılında amatörken attığı 27 golle gol kralı oldu. 1990-1991 futbol sezonunda Soma Linyitspor’un 3. Profesyonel lige alınmasıyla bu takıma geri döndü.

1993- 1994 futbol sezonunda 2. Profesyonel lige çıkan Soma Linyitspor’un kadrosunda bulundu. Bu süre içerisinde Bursaspor ve Altay’ın yapmış olduğu transfer teklifi sakatlığı yüzünden gerçekleşmedi.

1997 yılında kısa dönem askerliğini yaptıktan sonra tekrar Soma Linyitspor’a dönen Geren, yöneticilerin ve çalıştırıcıların yanlış tutumları yüzünden kaptan Imam Ahmetle birlikte kadro dışında bırakılmış, bundan dolayı takım önce 3.lige sonra amatör kümeye düşmüştür.

2004 yılında amatörlüğe dönüp 13 Eylül Belediyespor’da oynadıktan sonra 2005 yılında futbolu bıraktı. 2014 Yılında Soma Masterlerin kurulmasına vesile olan ve bu takımın formasını da giyen  Uğur Geren, evli ve  2 çocuk babası.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN