Soma Masterlerde Değişim Rüzgarı

Soma Masterlerde Değişim Rüzgarı

2019-2020 Ege Masterler futbol sezonunu zirvede tamamlayan Soma Masterler, yeni sezon öncesinde büyük değişim için start verdi..

 

Geçen sezonu bazı sıkıntılar olsa da başarıyla tamamlayan dernek yönetimi, yeni sezonda hedeflerini daha da yukarıya çekebilme adına nihai karar aldıklarını belirttiler..

Başkan Ahmet Meriç’in önderliğinde Masterler Derneğinde gerçekleşen toplantı sonrasında, değişim ile ilgili teknik kadroda ve  yeni transferlerle ilgili açıklama yapıldı.

Yeni Teknik Adam Hakan Durur Oldu.

2 sezondur takımı başarıyla antrenere eden Reha Fidan Sportif Direktörlüğe,
Takımın kurucularından ve oyuncusu Hakan Durur antrenörlüğe,
Takım oyuncusu Ayhan Demir yardımcı antrenörlüğe,
Mehmet Ünlü’de kaleci antrenörlüğüne getirildi.

3 Taze Kan..

Şampiyon kadrodan Bahadır Özgen ve Ali Tatlı’nın takımdan ayrılmasıyla beraber transfer çalışmalarına ağırlık veren Soma Masterler, turnuva takımlarından ELİ 3’ün takım kaptanı Ertuğ Ünlü, Demirexport takım kaptanı Hüseyin Turan’ı ve yıllarca profosyonel liglerde forma giymiş Dinçer Çakır’ı kadrosuna dahil etti.




ERTUĞ ÜNLÜ

Ertuğ Ünlü: ”Yine Yeniden”

Yeni sezonda Soma Masterler forması giyecek başarılı orta saha oyuncusu Ertuğ Ünlü transferiyle ilgili şunları söyledi: “Masterler ailesinde yer alacağım için mutluyum. Bir çoğuyla daha önce aynı formayı giydiğim ağbilerimle yıllar sonra aynı formayı giyip aynı hedefte başarılı olmak için çaba sarf edeceğim için heyecan duyuyorum.. Kazasız-belasız-sakatlıksız ve başarı dolu bir sezon dileğiyle” dedi.

Ertuğ Ünlü; Somaspor ve 13 Eylül Belediyespor formalarının yanı sıra 2014 Kaymakamlık Futbol Turnuvasının en değerli oyuncusu seçilmişti. (buradan bakabilirsiniz)




HÜSEYİN TURAN

Hüseyin Turan: ”Heyecanlıyım”

Defans ve orta sahada takıma ivme kazandıracak oyuncuların başında gelecek olan Hüseyin Turan, ”Soma Masterler formasını giyecek olmamdan dolayı inanılmaz heyecan duyuyorum. Tüm benliğimle Soma Masterlerin başarısı için ter dökeceğim. Her iki tarafa da hayırlı olsun”dedi.




DİNÇER ÇAKIR

Dinçer Çakır, ”Yeni Heyecan”

Profosyonel liglerde; Soma Linyitspor, Gaski, Gaziantep, Başkent Akademi, Mezitlispor, Şırnak, Bld. Bingöl, Kütahyaspor, Sökespor, Kilis Bld.Spor  ve son olarak Sotesspor formaları giyen başarılı oyuncu Dinçer Çakır, Soma Masterler ile yeni futbol heyecanı yaşayacak olmanın sabırsızlığını çekiyor..

YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN