Soma Masterler Yenilgiyi Önemsemiyor

Soma Masterler Yenilgiyi Önemsemiyor

Ege Masterler Federasyonu (EMF) B-Grubu ikinci yarının ilk maçında, evinde Gaziemir Masterler’le oynanan maçtan 2-0 mağlup ayrılan Soma Masterler, mağlubiyeti fazla önemsemiyor..

TFF Tesislerinde oynanan maçta ikinci yarıda yediği gollerle karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılan Soma Masterler, en yakın takipçisi Karşıyaka Alaybey Masterler ile arasındaki puan farkı ikiye düştü.

Takım kaptanı Hasan Oğuz, “Bu mağlubiyet bizi hedeften uzaklaştırmadı” diye konuştu.

Soma Masterlerin tecrübeli kaptanı Hasan Oğuz, mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada grubun güçlü takımlarından biri olan Gaziemir Masterler ile oynadıklarını söyleyerek, “Grubun en iyi takımlarından bir tanesi olan Gaziemir Masterler, bize karşı çok iyi kapanıp, büyük direnç örneği sergiledi. İlk yarı iyi oynadık ama istediğimiz golü bir türlü bulamadık. 2.yarı ise maalesef istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Bütün bu olumsuzlukları tetikleyen unsur ikinci yarının başında orta sahamızı derleyip toparlayan Avusturya’nın sakatlanıp oyundan çıkması, yerine oyuna dahil olan Hakan’ında sakatlanması negatif yönlerimiz oldu. Gol için yüklendiğimiz anlarda ise kalemizde golü gördük. Yediğimiz gol sonrasında ise, oyundan düşünce kalemizde ikinci golü gördük ve sonuçta kaçınılmaz oldu. Bize karşı iyi mücadele eden ve haklı galibiyet alan rakibimizi de kutluyorum” dedi.

Her şeye rağmen grupta lider olduklarının da altını çizen Oğuz, son olarak; ”Sezon başı koyduğumuz hedefimizde şaşma yok. Hedefimiz Ege Masterler Ligi şampiyonluğu ve bu yolda da ilerliyoruz” dedi.

BALÇOVA TERMAL MASTER

Rakip, Balçova Termal Master

Soma Masterler, 13.hafta İzmir deplasmanında Balçova Termal Masterlerin konuğu olacak. İki takım arasında Soma’da oynanan maçı Soma Masterler, İlker Çakır, Ali Tatlı ve Yusuf İpek’in golleriyle 3-2 kazanmıştı.(detaylara buradan bakabilirsiniz)
SOMA MASTERLER


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN