Soma Masterler Tek Attı, 3 Aldı.

Soma Masterler Tek Attı, 3 Aldı.

Ege Masterler ligi 16.hafta maçında evinde Bayraklı Masterler’i konuk eden lider Soma Masterler, 3 puanı tek golle aldı.

Linyit Stadında oynanan karşılaşmaya Kadir-Ayhan-Hasan-Fatih-İlker-Engin-Tolga-Osman-Keke-Şahin ve Bora on biri ile çıkan Soma Masterler, 30.dakikada nöbetci golcüsü Şahin Sayar’ın mükemmel golüyle sahadan 3 puanla ayrıldı.

Bayraklı Masterler galibiyeti ile puanını 33’e yükselten Soma Masterler, en yakın takipçisi Dikili Masterlerin 1 puan önünde haftayı lider tamamladı. Soma Masterler, 17.hafta Saruhanlı Masterler ile deplasmanda karşı karşıya gelecek..

16.HAFTA TOPLU SONUÇLAR

SOMA BAYRAKLI 1-0
KSK 1912 ÇARŞI SARUHANLI 3-2
BALÇOVA BOSTANLI
SEFERİHİSAR GAZİEMİR 1-3
AY YILDIZ DİKİLİ 1-3

17.HAFTA MAÇLARI
AY YILDIZ SEFERİHİSAR
GAZİEMİR BALÇOVA
BOSTANLI KSK 1912 ÇARŞI
SARUHANLI SOMA
DİKİLİ BAYRAKLI

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN