Soma Masterler Kırkağaç’ta Şampiyon Oldu

Soma Masterler Kırkağaç’ta Şampiyon Oldu

Kırkağaç Belediyesi ve Kaymakamlığın, Kırkağaç’ın Kurtuluşuna özel olarak düzenlediği ”12 Eylül Kurtuluş Masterler Turnuvası” şampiyonu finalde Kırkağaç Masteri 3-2 mağlup eden Soma Masterler oldu.

Kırkağaç Belediyesinin ”Kırkağaç’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yıl dönümü” münasebetiyle düzenlediği ”12 Eylül Kurtuluş Masterler Turnuvası” finali ilk maçlarında Saruhanlı Masteri 3-0 mağlup eden Soma Masterler ile Akhisar Masterleri 7-0 mağlup eden Kırkağaç Masterler arasında oynandı.

Kırkağaç Şair Eşref Stadında oynanan, dostluk ve kardeşlik havasında geçen karşılaşmada ilk gol Kırkağaç Masterlerden geldi. 5.Dakikada gelişen Kırkağaç Master atağından Kadirden dönen topu Yunus Cezayir ağlara gönderdi:1-0


Soma Masterler Yunus’un golüne çabuk reaksiyon gösterdi ve beş dakika sonra Ramazan Yılmaz’ın güzel golüyle durumu eşitledi:1-1
İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı.
Kırkağaç Masterler 45.dakikada tekrar öne geçti. Ceza sahasının sağ çaprazdan kazanılan frikiği Erkan Demir müthiş vuruşla ağlara gönderdi:2-1

HÜSEYİN TURANIN GOLLERİ KUPAYI GETİRDİHüseyin Turan’ın Golleri Kupayı Getirdi.

Erkan Demir’in frikik golüyle yenik duruma düşen Soma Masterler, Hüseyin Turhan’ın penaltıdan attığı gollerle karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı ve 12 Eylül Kurtuluş Masterler Turnuva kupa şampiyonu oldu.
Maç sonu kupa töreni gerçekleştirildi.

Yaşar İsmail GedüzGedüz, ”Dostluk ve Kardeşlik İçinde Geçti”

Kupa merasimine geçmeden önce Kırkağaç Belediye Başkanı  Yaşar İsmail Gedüz konuşmada şunları söyledi: ”Kırkağaç’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yıl dönümü” münasebetiyle düzenlediğimiz ”12 Eylül Kurtuluş Masterler Turnuvası”nı tamamlamış buluyoruz. Final maçı dostluk ve kardeşlik içinde geçmiştir. Şampiyon olan Soma Masterleri kutluyorum. Kırkağaç Masterler ve misafir ettiğimiz Soma Master, Akhisar Master ve Saruhanlı Masterler bizlere zevkli futbol müsabakası izlettiler kendilerine teşekkür eder başarılar dilerim” dedi.

HASAN OĞUZ KUPAYI KALDIRDIHasan Oğuz, Kupayı Kaldırmanın Onurunu Yaşadı

4 Takımın katıldığı turnuvanın sonunda şampiyon olan Soma Masterler’e Kaymakam Murat Büyükköse, 2. olan Kırkağaç Masterlere Kırkağaç Belediye başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve 3.olan Akhisar Masterlere kupalarını Kırkağaç M.Eğitim Müd. Adem Yalçınkaya  verdi. Pandemi dolayısıyla uzun süre futboldan uzak kalan, katıldıkları ilk ciddi turnuvada ise kupa kaldırmanın sevincini yaşayan Soma Masterlerin takım kaptanı Hasan Oğuz, ”Böylesine anlamlı bir turnuvada kupa kaldırmanın hazını yaşamak apayrı bir duygu”dedi.

Demir, Teşekkür Etti

Soma Masterlerin antrenörü Ayhan Demir, turnuva nedeniyle Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse‘ye teşekkür etti. Demir, “Umarız bu turnuva Kırkağaç Belediye ve Kaymakamlığı aracılığıyla geleneksel hale gelir ve her yıl turnuva tekrarlanır. Ben buradan sizlerin aracılığıyla sn Gedüz ve sn Büyükköse’ye takımım adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Soma Master 3-2 Kırkağaç MasterSoma Master 3-2 Kırkağaç Master

STAD: Kırkağaç / Şair Eşref
HAKEMLER:Ercan Soylu-Mehmet Öztürk-Evren Alkan
SOMA MASTER:Kadir-Tolga-Yücel-İlker-Selçuk-Ertuğ-Y.Mayak-Mutlu-Hüseyin-Y.İpek-Ramazan
YEDEKLER:Gökhan, Adem, Hasan, Bülent, Avusturya
ANTRENÖR:Ayhan Demir

KIRKAĞAÇ MASTER:Soner-Zafer-Adem-Cesur-Songül-Erkan-Erol-Yunus-Nurullah-Durmuş-Erkan
YEDEKLER:Karabulut, Y.Çakır, Sedat, Murat
ANTRENÖR:Ali Angı
GOLLER: Hüseyin Turan (2), Ramazan Yılmaz (Soma Master),Yunus Cezayir, Erkan Demir (Kırkağaç Master)

Not: Karşılaşmaya ait  fotoğraflara Foto Galeri bölümünden bakabilirsiniz!

SUAT GÜNDOĞAN
HAKKI GÜLTEKİN

Bağlantılı Haberler:

Soma Master 3-0 Saruhanlı Master
Kırkağaç Master 7-0 Akhisar Master
Soma Masterler Kırkağaç Turnuvasına Katılacak

Tüm Master Haberleri İçin Buraya Tıklayınız

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN