Soma Masterler Kırkağaç Turnuvasına Katılacak

Soma Masterler Kırkağaç Turnuvasına Katılacak

Soma Masterler, 10-11-12 Eylül 2021 tarihinde Kırkağaç’da düzenlenecek ve 4 takımın katılacağı 12 Eylül Kurtuluş Masterler turnuvasında boy gösterecek..

Kırkağaç Belediyesi ve Kaymakamlığın ortaklaşa düzenlediği turnuvada karşılaşmalar Kırkağaç Şair Eşref Stadı’nda oynanacak. Üç gün sürecek turnuvaya Akhisar Masterler, Kırkağaç Masterler, Saruhanlı Masterler ve Soma Masterler katılacak.

Çekilen kura sonucu; Kırkağaç Master-Akhisar Master maçının galibiyle, Soma Master-Saruhanlı Master maçının galibi Pazar günü finalde 12 Eylül Kurtuluş Masterler Turnuvasının şampiyonluğu için ter dökecek.

SUAT GÜNDOĞANKarşılaşmaların programı şöyle:

10 Eylül Cuma Saat 18:00 Kırkağaç Master-Akhisar Master

11 Eylül Cumartesi Saat 18:00 Soma Master-Saruhanlı Master

12 Eylül Pazar Saat 18 FİNALHAKKI GÜLTEKİN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN