Soma Masterler Kabusa Ragmen!

Soma Masterler Kabusa Ragmen!

Büyük takım olma özelliğini sahaya çok iyi yansıtan Soma Masterler, tüm olumsuzluklara rağmen kazanmasını biliyor..

Soma Masterler, İzmir deplasmanında Ay Yıldız Master maçına geçen haftaki ilk 11’den 3 eksik oyuncusundan yoksun çıktı.(geniş detaylar için buraya tıklayınız)
Bahadır Özgen, Yusuf İpek, İlker Çakır’dan yoksun gittikleri İzmir deplasmanına daha maçın 5 dakikasında Ali Tatlı, 10.dakikasında da Fatih Kaya’nın da sakatlıkları eklenince Ay Yıldız Master deplasmanı tamamen kabusa döndü.

Bütün bu olumsuzluklara ilave olarak ta; Fatih Kaya’nın yerine oyuna giren Cenk Önder’in sakatlığı ve rakibin 1-0 üstünlüğü de eklenince Soma Masterler için 2.yarıya çıkmadan kabus devam ediyordu.

2.yarı başlarken Reha hocanın Hakan Durur hamlesi her şeyi tersine çevirdi.



Hakan Durur’un oyuna girmesiyle orta saha ve oyun üstünlüğünü eline geçiren Soma Masterler, sağlı sollu geliştirdikleri kanat organizasyonu sonrasında, Ramazan Yılmaz’ın golü ile eşitliği yakaladı ve baskılarını dahada arttırdı.

Kornerden gelen topta oluşan karambolde Hakan Durur önüne düşen topu düzelterek geriden gelen Yücel Durali’ye çıkardı. Yücel’in vuruşu kaleye giderken rakip defans oyuncusunun eline çarpması sonucu penaltı kazanıldı. Topun başına geçen Bora Bilgener usta vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi:1-2



Kalan süreçte gol sesi çıkmayınca; öncesi ve sonrası kabusa dönen, şartlar ne olursa olsun büyük takım olma özelliğini sahaya çok iyi yansıtan Soma Masterler, İzmir deplasmanında hem namaglup unvanını hemde liderliğini devam ettirdi.

Bu Hafta Rakip, Karşıyaka Alaybey Master

Bu galibiyetle 22 puana yükselerek namağlup liderliğini 9.haftaya taşıyan Reha Fidan’ın oyuncuları bu hafta evinde en yakın takipçisi Karşıyaka Alaybey Masterleri konuk edecek.
Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN