Soma Masterler Dikili Masterleri Eli Boş Gönderdi!..

Soma Masterler Dikili Masterleri Eli Boş Gönderdi!..

Ege Bölgesi Masterler Ligi 9.hafta karşılaşmaları oynandı. Haftaya girilirken 16 puanla 3.sırada yer alan Soma Masterler, ligde henüz puanı olmayan Dikili Kardeş Masterleri TFF Tesislerinde konuk etti.

Soma Masterler; Günsoy Kaya-Kadir Genç ve Kerem Aydın hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada sahaya: Yasin-Hasan-Fatih-Halil-İlker-Avusturya-Mustafa-Yusuf İpek-Hakan-Ali ve Bora on biri ile çıktı.

Ev sahibi ekip, Ali Tatlı, oyuna sonradan dahil olan nöbetçi golcü Şahin Sayar ve Mustafa Çamzeybek‘in 3 gol atıp yıldızlaştığı maçta rakibini 5-2 mağlup etti.

Dikili Kardeş Masterler 5-2 yenen Soma Masterler hem güzel bir galibiyet aldı, hem de ilk üç için yarıştıkları Salihli Sardes Masterler deplasmanı öncesinde müthiş bir moral kazandı.

Soma Masterler, ligin ilk yarısında Dikili de oynanan karşılaşmayı da  10-2 kazanmıştı.

10.HAFTA KARŞILAŞMALARI ŞÖYLE:

Salihli Sardes Master-Soma Master
Narlıdere Master-Dikili Kardeş Master
Buca Master-Balçova Karantina Master
Bornova Master-Gazi Emir Master
somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN