Soma Masterler de Memleket Meselesi

Soma Masterler de Memleket Meselesi

1.Tur Eleme ve Çeyrek finalde rakiplerini saf dışı bırakan Soma Masterler ve Ege Üniversite Sağlıkgücü Master yarı finalde karşı karşıya geliyor.

Ege Masterler (EMF) liginde 40 takım arasından yarı finale yükselerek son 4 takım arasına kalmayı başaran Soma Masterler çeyrek finalde son 2 sezonun şampiyonu olan Bodrum Bld.Masterleri Dinçer Çakır (2), Ömür Gündüz, Raşit Çakır ve Semih Sakaldaş’ın golleriyle 5-3 mağlup ederek yarı finalde Manisa 1965 Masterleri 7-1 mağlup eden Ege Üniversite Sağlıkgücü Masterin rakibi oldu.

YARI FİNALİN BEDELİ DE AĞIR OLDU!

Tabi ki yarı finale yükselirken de çok ağır bedel ödediler. Bodrum Belediye Masterler ile oynanan play-off çeyrek finalinde 3 kırmızı kart ile takımının yarı final maçında olamayacak isimleri Hüseyin Turan, Ömür Gündüz ve bu yılın flaş ismi attığı 14 gol 8 asist ile Semih Sakaldaş’ın yokluğu Soma Masterler in belini zorlu maç öncesinde bir hayli büküyor…

Yücel Durali

DURALİ:YARI FİNAL MAÇI BİZİM İÇİN MEMLEKET MESELESİ HALİNE GELDİ”

Takımın başarılı defans oyuncusu ve aynı zamanda kaptanı Yücel Durali, bu yarı final maçının onlar için memleket meselesi haline geldiğini söyledi.

Olağan üstü bir performansla rakiplerini saf dışı bırakarak çeyrek finali geçtikleri hatırlatan Durali:

”Yarı final maçı bizim için memleket meselesi haline geldi çünkü son maçta oyunun bu hale getirip 3 önemli oyuncumuzdan bizi mahrum bıraktılar. Sebeplerini burada anlatmam için çok uzun yazmam gerekir ancak buna gerek duymuyorum. Soma Master ailesi olarak, ligin ilk yarısında 7.sırada bulunurken 2.yarıda flaş bir çıkış yakalayarak son 16 takım arasına kaldık. Play-Off 1.Turunda rakibimiz Karşıyaka Alaybey Masteri 3-2’lik skorla eledikten sonra çeyrek finalde karşımıza son 2 sezonun şampiyonu Bodrum Bld. Master çıktı. Elimizden gelen tüm gücümüzü sahaya yansıtıp 5-3’lük skorla son 4 takım arasına girmeyi başararak, güzel Soma’mızın adını bir kez daha Ege liginde duyurmuş olduk.

Tabi ki oynadığımız futbol ile herkes tarafından alkışlandık ve buralara gelmeyi hak ettik. Eksiklerimizin sayısı çok olsa da finale kalmak için mücadele edeceğiz. Tüm görev bekleyen arkadaşlarımız cezalı ve sakat arkadaşlarımızı aratmayacağını düşünüyorum ve inşallah finale yükselip en iyi şekilde Soma’mızı temsil etmeye devam ederiz”diye konuştu.

ZORLU MAÇ CUMARTESİ

Soma Masterler ve Ege Üniversite Sağlıkgücü Master, Ege Masterler Final maçına adlarını yazdırmak için mücadele edecekleri karşılaşma 20 Nisan Cumartesi günü Saat 21.00’da İzmir Karşıya Efsaneler Sahasında oynanacak.

KAF KAF MASTER-SEFERİHİSAR MASTER

Yarı finalin bir diğer maçına Balçova Spor Kompleksi ev sahipliği yapacak. Kaf Kaf Master ve Seferihisar Master arasında oynanacak zorlu maç 21 Nisan Pazar günü saat 20.15’de başlayacak.

FİNAL 28 NİSAN’DA

Zorlu karşılaşmalar sonrasında rakiplerine üstünlük sağlayan takımlar, 28 Nisan Pazar günü Ege Masterler (EMF) ligi şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek. Mağlup olan takımlar ise 3-4’lük maçı oynayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN