Soma Masterler Çeyrek Finalde Elendi

Soma Masterler Çeyrek Finalde Elendi

On yedi takımın katıldığı ligde mücadele eden Soma Masterler, iki aşamalı  çeyrek finalde İzmir temsilcisi Bayraklı Masterlere elendi.

Ege Masterler Federasyonu (EMF) tarafından düzenlenen artı 50 Master Futbol ligine 17 takım katıldı. Normal sezonu B-grubunda dördüncü sırada tamamlayan +50 Soma Masterler çeyrek finale adını yazdırdı.

Çeyrek final için Bayraklı Masterler ile karşılaşan temsilcimiz, evinde oynadığı ilk maçta rakibinle 2-2 berabere kaldı. 3 Şubat Cuma saat 21:45’de Bornova Belediye Şehir Stadı’nda çeyrek finalin ikinci ayağında rakibine 3-2 mağlup olan artı 50 Masterlerimiz turnuvaya veda etti. Sahaya:Halim-A.Meriç-Yaşar-Ayhan-Hasan-Murat-Cenk-Mehmet-Uğur-Celal ve Seyit on biri ile çıkan Masterlerimizin gollerini; Seyit Çetinkaya ve Uğur Geren kaydetti.

Hasan Oğuz, ”Fedakarlık gösteren oyuncu grubumuza teşekkür ederiz”

Artı 50 Soma Master takım kaptanı Hasan Oğuz, “ Futbola gönül vermiş +50 yaş ve üzeri emektar futbolcuların ikinci baharını yaşadığı Ege Masterler Futbol Ligi’nde çeyrek finale çıkma başarısı gösterdik ve Karşıyaka Bayraklı Masterler ile eşleştik.. İlk maçta sahamızda 2-2 berabere kaldığımız rakibimize İzmir deplasmanında 3-2 mağlup olduk ve elendik. Sezon boyunca büyük fedekarlık göstererek bizleri yanlız bırakmayan futbolcu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca bizi eleyen Bayraklı Masterlerede yarı finalde başarılar dileriz.”dedi.

Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız! Ayrıca bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN