Soma Masterler 4 Hazırlık Maçını da Kazandı

Soma Masterler 4 Hazırlık Maçını da Kazandı

Ege Masterler Liginin başlamasına az bir süre kala hazırlık maçlarını sürdüren Soma Masterler, Pazar günü Bergama Belediye Akademi Tesislerinde Bergama Genç Masterlerin konuğu oldu.

Sahaya:Gökhan-Tolga-Ertuğ-Yücel-Halil-Erol-Mutlu-Hüseyin-Selçuk-Ramazan ve Savaş on biri ile çıkan Soma Masterler, geriye düştüğü maçı 2-1 kazandı.

Şükrü Zenger’in formasını giydiği ev sahibi Bergama Genç Masterler, Sahsuvar‘ın golü ile 1-0 ile öne geçti.
Şahsuvar’ın golüne Ramazan Yılmaz‘ın iki güzel golüyle cevap veren Soma Masterler, geriye düştüğü maçtan 2-1’lik skorla ayrıldı. Bergama Genç Master adına Musa, Soma Master adına ise Hüseyin‘in topları direkten döndü.

RAMAZAN YILMAZ 5 GOLLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ4 Hazırlık Maçını da Kazandılar

Uğur Geren’in antrenere ettiği Soma Masterler, Ege Masterler ligine hazırlık kapsamında oynadığı 4 hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı.

Kırkağaç’ta düzenlenen ”12 Eylül Kurtuluş Masterler Turnuvası”nda ilk olarak Saruhanlı Masterleri Mutlu Alanya, Ramazan Yılmaz ve Yusuf İpek’in golleriyle 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Soma Masterler, finalde karşılaştığı Kırkağaç Masterler‘i zorlu karşılaşma sonrasında  Hüseyin Turan (2) ve Ramazan Yılmaz’ın golleriyle 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Kırmızı-beyazlılar, 3.hazırlık maçında Akhisar Thyateira Masterler‘i Linyit Stadında konuk etti. Özellikle ilk yarıdaki pozitif futbollarıyla sonuca giden Soma Masterler, karşılaşmadan İlker Çakır (2) ve Ramazan Yılmaz’ın golleriyle 3-1 galip ayrıldı.

Bugünde Bergama Genç Masterleri 2-1 mağlup eden Soma Masterler, lig öncesi oynadığı dört hazırlık maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Takımın golcüsü Ramazan Yılmaz attığı beş golle dikkatleri üstüne çekti.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN