Soma Masterler 2.Kez Türkiye Şampiyonasında..

Soma Masterler 2.Kez Türkiye Şampiyonasında..

Türkiye Masterler Şampiyonası, Hatay Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Antakya’da Perşembe günü başlıyor..

5 Bölgeden 10 takımın katılacağı Masterler turnuvasında maçlar, 6-9 Eylül tarihleri arasında Hatay Nazım Koka Futbol Sahası ile Mustafa Kemal Üniversitesi Stadyumu’nda oynanacak.

Akdeniz, Marmara, Trakya, Ege ve Orta Anadolu bölgesinde dereceye giren master takımları şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek.

EGE ÜNİVERSİTE SAĞLIK GÜCÜ MASTERLER ve SOMA MASTERLER
Ege Masterler Ligini 3.sırada tamamlayan Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Masterler ile dördüncü sırada tamamlayan Soma Masterler EMF’yi temsil edecek.




KATILACAK TAKIMLAR

Turnuvada: Zülüflühan, Osmaniye, Ege Üniversitesi Sağlık Gücü, Kartepe ve Tekirdağ Master takımları Şampiyonluk Grubu’nda;

ikinci olarak turnuvaya katılan  İskenderun, Mersin Karacailyas,  Gebze, Ergene Masterler ve 4.olarak katılan Soma Masterler takımları ise Federasyon Grubu’nda zirve mücadelesi verecek.

Toplamda 10 takımın yer alacağı turnuvada kendi gruplarını lider bitiren takımlar, final günü Süper Kupa için sahaya çıkacak.

KAHRAMAN, ”2.KEZ KATILMANIN ONURUNU YAŞIYORUZ”

Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Soma Masterlerde defansın güvencesi Engin Kahraman, “Geçmişlerinde Futbola yıllarca emek vermiş ve bu emeklerini sahaya yansıtmış futbolculardan oluşan Soma Masterler ile 2.kez Türkiye Masterler şampiyonasına katılmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.  Soma Masterler olarak, bu önemli organizasyonda hem Somamızı hemde Ege Masterler Federasyonunu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Takım olarak ta bunu başaracak güçteyiz. Bizlerin turnuvaya katılmamıza her türlü imkanı sağlayan Soma Belediyesine teşekkür ediyoruz.”dedi.

KAFİLE 18 KİŞİDEN OLUŞUYOR

Soma Masterlerin Hatay yolculuğuna 5 Eylül Çarşamba akşamı saat 17:00’de çıkacak.

Toplam 18 kişilik kafile: Başkan, Hoca, Şöför ve 15 futbolcudan oluşuyor..

18 kişilik  kafilede şu isimler bulunuyor.

Başkan Ahmet Meriç
Hoca Reha Fidan
Şöför Mehmet Aslan

Futbolcular
1-Adem
2-Hasan
3-Ayhan
4-M.Çamzeybek
5-M.Avusturya
6-Kadir
7-Şahin
8-Şirvan
9-Fatih
10-Bora
11-Salih
12-A.Tatlı
13-Hakan
14-Bülent
15-Engin

Şampiyonada Ege Masterler Federasyonunu temsil edecek Ege Üniversitesi Masterler ve Soma Masterlere başarılar diliyoruz..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN