Soma Masterler 1-1 Eriyor

Soma Masterler 1-1 Eriyor

Ege Masterler (EMF) Futbol Liginde 2. hafta maçlarına hafta sonu oynanan karşılaşmalarla devam edildi..

Sezonunun ilk maçında İzmir deplasmanında Karşıya Genç Masterler ile 1-1 berabere kalan Soma Masterler, Bostanlı Masterleri 2-1 mağlup eden Balçova Termal Masterler ile Linyit Stadı’nda karşı karşıya geldi.

31 Ekim Pazar günü Soma Linyit Stadı’nda oynanan müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

Soma Master 1-1 Balçova Termal Master

Soma Master 1-1 Balçova Termal Master

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:İ.Batuhan Darçın-Yarkın Keseciler-Kemaltaner Çay
SOMA MASTER:Kadir-Hüseyin-Fatih-Halil-Bülent-Yücel-Mutlu-Erol-Ertuğ-Ramazan-İlker
YEDEKLER: Gökhan, Selçuk,Yusuf, Hasan, Tolga, Baybars, Hasan, Savaş
ANTRENÖR:Uğur Geren

B.TERMAL MASTER:Mehmet-Ozan-Halit-Levent-Timur-Hidayet-Adem-Zafer-Suavi-Hakan-Ertuğrul
YEDEKLER:Çağatay, Mete, Osman, Yasin, Volkan, Cüneyt, Tamer
ANTRENÖR:Çağatay Özkan
GOLLER: dk.45 Volkan Korkmaz (B.Termal Master), dk.64 Halil Sümer (Soma Masterler)
KIRMIZI KARTLAR:Yok

İ.Batuhan Darçın-Yarkın Keseciler-Kemaltaner Çay

Soma Masterler G.Özkan Hafızoğlu, Cenk Güleryüz ve Tahir Saraç hakem triosunun görev yaptığı karşılaşmada Balçova Termal Master karşısında sahaya:Kadir-Hüseyin-Fatih-Halil-Bülent-Yücel-Mutlu-Erol-Ertuğ-Ramazan ve İlker on biri ile çıktı.

İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada Ramazan ve İlker ile yüzde yüz gol pozisyonlarını cömertçe harcayan ev sahibi ekip, Volkan Korkmaz’ın sol çaprazdan attığı müthiş golle 1-0 geriye düştü.

Yediği şok golle geriye düşen Soma Masterler, kalan dakikalardaki baskılı oyunu ile beraberlik golünü buldu. HALİL SÜMER KAFA GOLÜDakikalar 65’i gösterdiğinde Hüseyin Turan’ın sağ kanattan kestiği topa çok iyi yükselen Halil Sümer, meşin yuvarlağı gol dakikasına kadar müthiş kurtarışlara imza atan Mehmet’in uzanamayacağı yere gönderdi:1-1 (Halil’in kafa golü)

Kalan sürelerde her iki takım adına gol sesi çıkmadı ve Soma Masterler geçen haftaki Karşıyaka Genç Masterlerin ardından bugünde Balçova Termal Masterlerle 1-1 berabere kaldı..

İki Ekip 20 Ekim 2019 yine bir 2.hafta maçında karşı karşıya geldi. İlginçtir o maçta Soma’da oynandı ve maçı, iki sefer geriye düştüğü karşılaşmayı İlker Çakır, Ali Tatlı ve Yusuf İpek’in golleriyle Soma Masterler 3-2 kazanmıştı.
SOMA MASTER ATA MASTER
Balçova Termal Master beraberliği ile puanını ikiye çıkaran Soma Masterler, ligin 3.haftasında İzmir deplasmanında Şirinyerspor Masterlerin konuğu olacak..

BALÇOVA TERMAL MASTER

Volkan Korkmaz’ın müthiş golüyle öne geçen Balçova Termal Masterler, Halil Sümer’in kafa golüne engel olamayınca bir puanla yetinmek zorunda kaldı. Puanını dört’e çıkaran İzmir ekibi, ligin 3.haftasında evinde Karşıyaka Genç Masterleri konuk edecek.

Yaş 58 kalede dev eldiven Mehmet Büyüksarı

Yaş 58 kalede dev eldiven ”Mehmet Büyüksarı”

Soma Masterlere konuk olan Balçova Termal Master, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken kaleci Mehmet Büyüksarı’nın maç boyunca yaptığı kurtarışlar maça adeta damga vurdu. Soma Masterlerin ataklarında kalesinde adeta devleşen 58 yaşındaki Mehmet Büyüksarı, birçok pozisyonda Soma Masterlerli futbolculara geçit vermeyerek takımının 1 puanı kurtarmasında kilit rol oynadı. Kendisini tebrik ediyoruz.

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

NOT:Karşılaşmaya ait 150 adet foto  ilerleyen saatlerde facebook somadaspor, Instagram cevsam ve bloğumuzun ”Foto Galeri” bölümünde yayınlanacaktır.
Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi
SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN