Soma Master’e Can Suyu Açıkgözden

Soma Master’e Can Suyu Açıkgözden

Can Açıkgöz’ün 3 gol atıp yıldızlaştığı maçta Soma Master 2-0 geriden gelerek karşılaşmadan 5-3 galip ayrıldı.

Ege Masterler Federasyonu liginde ikinci yarılar bugün dört grupta oynanan karşılaşmalar ile start aldı.

İkinci yarının ilk, sezonun 10.hafta maçında deplasmanda lig dokuzuncusu Şemikler Masterlere misafir olan Soma Master, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 5-3 galip ayrıldı ve ikinci sıraya yerleşti.

Sezonun ilk yarısının ilk haftasında evinde oynadığı maçta rakibini; İlker Çakır (2), Yusuf Mayak ve Salih Marangoz’un attığı gollerle 4-0 mağlup eden Soma Masterler, bu karşılaşmadan da 5-3’lük skorla ayrılarak ikinci devreye süper bir başlangıç yapmış oldu. Şemikler Masterler galibiyeti ile puanını 22’ye yükselten Soma Master, 11.hafta sahasında Güzelyalı Masterleri konuk edecek.

Maçtan notlar…

Karşıyaka Efsaneler stadında oynanan Şemikler Master karşılaşmasında oyuna çok iyi başlayan ve  golleri yiyen taraf Soma Master oldu.!

Soma ekibi, ilk 15 dakikada içerisinde iki tane yüzde yüzlük gol  posizyondan yararlanamadı. Bu dakikalarda İlker ve Ömür’ün topları da direkten döndü. Tek kale oyun, direkten dönen toplar, kaçan yüzde yüz gol pozisyonlarına rağmen golü yiyen taraf Soma Master oldu.  Soma Masterler, tek kaleye çevirdikleri posizyonda arkada eksik yakalandıkları 2 posizyonda bir anda 2-0 geriye düştüler.

Arka arkaya yenilen iki şok golün ardından antrenör Yasin Tunç’un oyuncu değişiklik hamlesi geldi. Yasin hocanın hamlesi sonuç getirdi.  Can Açıkgöz’ün 25 metreden çektiği nefis şut, galibiyetin habercisi oldu:2-1

Karşılaşmanın  hakemi 2 dakika uzatma gösterdi. Uzatmanın son dakikasında Can’ın kullandığı faul atışında, Yücel Durali defasın arkasına atılan topa uçarak kafa vurdu, top köşeye gitti: 2-2 oldu ve santra sonrası ilkyarı sona erdi.

İkinci yarı Şemikler Devrim Master, ev sahibi olmanın avantajıyla biraz daha baskılı oynamaya başladı. Ev sahibi ekip, Soma Masterin çıkarken kaptırdığı topta ceza sahasına girerken iyi bir vuruşla skoru 3-2’ye getirdi.

Son 15 dakika Yasin hoca ve takımı tüm riskleri göze aldı ve önde oynamaya başladı. Can’ın ceza sahası içerisine kullandığı yan topta Şemikler defansı dokuz kusurlu hareketten birini yapınca Soma Master penaltı kazandı. Meşin yuvarlağın başına geçen Avusturya durumu tekrar eşitledi:3-3

Zorlu maçta, Soma Master’e Can Suyu Açıkgözden

Beraberlik golünden sonra galibiyet için bastıran Soma Masterlerde sahneye Can Açıkgöz çıktı. Avusturya’nın uzun topuyla buluşan Can Açıkgöz, kalecinin üstünden akıl dolu vuruş yaparak skoru 4-3 yaptı. Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken Soma Masterin sihirli sol ayağı Can Açıkgöz, kazanılan serbest vuruşu Şemikler Devrim Master fileleriyle buluşturarak maçın skorunu tayin etti. Şemikler Devrim Master 3-5 Soma Master

Maçın adamı kuşkusuz Can Açıkgöz

Şemikler Devrim Master karşısında geriye düşmesine rağmen, bir topu direkten dönen, bir golün asistini yapan ve üç gole imza atan Can Açıkgöz, adeta takımına ”CAN” suyu verdi. Kutluyoruz

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız! Ayrıca bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz!

 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN