Soma Mastere Atamayana Atarlar Kuralı İşledi

Soma Mastere Atamayana Atarlar Kuralı İşledi

Ege Masterler Ligi 12.hafta İzmir deplasmanında Balçova Termal Master ile karşılaşan Soma Mastere atamayana atarlar kuralı işledi

21 Ocak Cumartesi saat 17:00’da başlayan karşılaşma İzmir Balçova Spor Kompleksi sahasında oynandı. Oyunun genelinde rakibe göre daha çok pozisyona giren, üreten Soma Masterlerdi. Ancak futbolda ”Atamayana Atarlar” kuralı bugün bir kez daha tecelli etti. Soma ekibi, bir çok pozisyondan sadece üçünde çerçeveyi bulurken, Balçova Termal Master beş kez geldiği Soma Master kalesinde dört gol bularak karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı.

Ligin ilk devresinde Soma’da oynanan karşılaşmada Soma  Masterler, Balçova Termal Master ’i Ertuğ Ünlü, Mustafa Avusturya pen. ve İlker Çakır’ın golleriyle 3-1 mağlup etmişti. (Detaylara şuradan bakabilirsiniz) Bir nevi bu maçında rövanşı niteliği taşıyan karşılaşmada bu sefer gülen taraf Balçova Termal Master oldu. Soma Masterlerin gollerini Can Açıkgöz (2) ve İlker Çakır kaydetti.

Yasin Tunç idaresindeki Soma Master 13.hafta evinde Bornova Masterleri konuk edecek.

Tüm master maçlarına şuradan bakabilirsiniz.
Ayrıca bizi Cekobax Youtube, Somadaspor ve Soma Masterler Facebook adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN