Soma Master Yeni Sezon Startını Verdi

Soma Master Yeni Sezon Startını Verdi

Ege Masterler Federasyonu (EMF) takımlarından Soma Master futbol takımı, 2023-2024 futbol sezonunun startını verdi.

Soma Master yeni sezonun startını dün akşam (çarş) Soma Gençlik Merkezi Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla vererek yeni sezona ”merhaba” dedi.

”Soma’mızı EMF’de En İyi Şekilde Temsil Etmek İstiyoruz.”

Bu yola çıkarken gayelerinin her zaman olduğu gibi bu sezonda centilmence spor yapmak, dostluklar kurmak ve sağlıklı yaşamak olduğunu belirten Soma Masterler Dernek Başkanı Ahmet Meriç, ”Soma’mızı Ege Masterler Federasyonu Liginde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu sezon hedefimiz hem 40 yaş üstü hem de 50 yaş üstü takımlarımız ile şampiyon olmak.”

tarafından eklendi

Geçen seneden takımdan ayrılan arkadaşlara hizmetlerinden dolayı teşekkür eden başkan Ahmet Meriç, ”Yeni gelen arkadaşlarımızla bu sezonda Somamızı iyi yerlere taşımayı hedefliyoruz. Antrenörlerimiz Halil İbrahim Bahadır, Ayhan Demir ve Mehmet Ünlü nezaretinde yine bu başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Yeni sezonda başta Somamızı Ege Masterler liginde temsil eden  takımlarımız olmak üzere; lige iştirak edecek tüm takımlara kazasız-belasız bir sezon diliyorum.” dedi.

Soma Master Yeni Sezon Startını Verdi

Antreman Sonrası Suprizi!

Manisa Süper Amatör Lig’in yeni takımı Karaelmas yönetim kurulu başkan Yılmaz Analı, yöneticiler Caner Şen ve Zafer Kubur da antrenmanı ziyaret ederek, yeni sezonda Soma Masterler ailesine başarılar dilediler ve tatlı ikramında bulundular. Soma Masterlerde bu jeste karşılık teşekkür ederek, ”yeni sezonda inşallah sizde bizde şampiyonluk yaşarız” diyerek tüm Karaelmasspor ailesine teşekkür ettiler..

Kadroda 3 Yönetici, 2 Antrenör ve 22 Futbolcu Var

Soma Masterler’in yeni sezonda mücadele edeceği başkan, başkan yardımcısı, Sportif Direktör, Antrenörler ve 22 kişilik oyuncu kadrosu şöyle:



Başkan:Ahmet Meriç
2.Başkan: Ahmet Koyun
Sportif Direktör:Ayhan Demir
Antrenör: Halil İbrahim Bahadır
Kaleci Antrenörü: Mehmet Ünlü

Futbolcular:

1-Kadir Durhan
2-Yasin Uzun
3-Yücel Durali
4-Ömür Gündüz
5-Cesur Çayır
6-Halil Sümer
7-Tolga Yaman
8-Raşit Çakır
9-Yusuf Mayak
10-Erol Tör



11-Can Açıkgöz
12-Hüseyin Turan
13-Özgür Şen
14-Durmuş Ateş
15-Dinçer Çakır
16-Semih Sakaltaş
17-Baybars Kabakoğlu
18-Emre Öztabak
19-Onur Çetin
20-Hasan Oğuz
21-Cenk Önder
22-H.İbrahim Bahadır



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN