Soma Master, Yeni Hocasıyla Sınavı Geçti

Soma Master, Yeni Hocasıyla Sınavı Geçti

Soma Master futbol takımı, yeni hocasıyla ilk maçını Akhisar Thyateira Masterler ile oynadı. Soma Masterler karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Geçtiğimiz günlerde Soma Master takımı ile hocalık konusunda anlaşma sağlayan Uğur Geren, kırmızı-beyazlıların başında ilk sınavını Akhisar Thyateira Masterler karşısında, hazırlık maçında verdi.

soma master Thyateira Akhisar MasterlerAhmet Meriç, Metin Aydoğdu ve Hasan Eryaman hakem triosunun yönettiği karşılaşma, 26 Eylül Pazar günü Linyit Stadı’nda saat 15:00’de oynandı.

soma master Thyateira Akhisar Masterler hazırlık maçı

Sahaya: Kadir-Hasan-Fatih-Halil-Yücel-Avusturya-Mutlu-Ertuğ-Hüseyin-İlker ve Ramazan on biri ile çıkan Soma Masterler karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Her iki takım adına dostane görüntülerin sergilendiği karşılaşmanın ilk yarısı İlker Çakır (2) ve Ramazan Yılmaz’ın golleriyle 3-0 Soma Masterlerin üstünlüğü ile geçildi.

Thyateira Akhisar Masterler İlk yarıya nazaran ikinci yarıda daha derli toplu görünen misafir ekip, 55.dakikada Salih’in derinlemesine attığı topla buluşan Rıza, meşin yuvarlağı ikinci yarıda oyuna dahil olan Gökhan’ın uzanamayacağı yere bıraktı:3-1

SUAT GÜNDOĞANKalan dakikalarda her iki takım gol çabası sonuç getirmedi ve karşılaşma 3-1 Soma Masterlerin üstünlüğü ile sona erdi.

UĞUR GEREN HAZIRLIK MAÇI AÇIKLAMA

Uğur Geren: ‘’Skordan Çok Oynadığımız Oyun Önemliydi’’

Soma Master antrenörü Uğur Geren, Thyateira Masterler karşısında aldıkları galibiyetin ardından hazırlık maçlarında skordan ziyade oynadıkları oyun ve yapmak istedikleri çok daha önemli olduğunu söyledi. Geren, Sahada Master ruhuna uygun mücadele eden Thyateira Masterler takımına da ligde başarılar diledi.

soma master şampiyon

Emin Kökçü, ”Duygulu Anlar Yaşadım”

Daha önce Soma Masterler forması giyen ve Soma Masterlerin Ege Bölgesi şampiyonluğunda büyük emekleri olan Thyateira Masterler antrenörü Emin Kökçü, duygu dolu anlar yaşadı.

emin kökçü Thyateira MasterlerMaçtan sonra bloğumuza konuşan Kökçü, ”Buraya gelmemizin amacı Ege Masterler Liginin kaliteli takımlarından Soma Masterler ile lig öncesi iyi bir hazırlık karşılaşması oynamak hem de bir birinden değerli dostlarımızla bir araya gelmekti. Bizim için harika bir gün oldu. Bu güzellikleri bizlere yaşattıkları için Soma Masterli değerli dostlarıma derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Daha öncede Soma Masterler formasını giyip, o takımla Ege Bölgesi şampiyonluğu yaşamıştım. Bugün Thyateira Masterler olarak onların misafiri olduk. Bir kez daha bizlere ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum.”dedi.

 

Tüm Master haberleri görmek için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN