Soma Master, Yasin Tunç İle Göz Doldurdu

Soma Master, Yasin Tunç İle Göz Doldurdu

Futbola gönül vermiş emektar futbolcuların bir araya geldiği Master Futbol karşılaşmaları 8-9-10 Ekim tarihlerinde başlayacak.

İkinci baharını yaşayan futbolcuları tek çatı altında toplayan Ege Masterler Liginde mücadele edecek Soma Master ler, sezonun ilk maçını evinde İzmir temsilcilerinden Şemikler Devrim Master ile oynayacak.

Teknik sorumlu Yasin Tunç önderliğinde hazırlıklarını sürdüren Soma Masterler, lige hazırlık kapsamında  oynadığı dört karşılaşmayı da farklı skorlarla kazanarak göz doldurdu.

Soma Masterler, Yasin Tunç İle Göz Doldurdu

Tunç, ”Fair-play ruhunun tüm sezon boyunca unutulmadan yaşanması en büyük dileğimiz.”

Sezon öncesi bloğumuza açıklamada bulunan Soma Masterler antrenörü Yasin Tunç: “Öncelikle 2022-2023 Ege Masterler Federasyonu Liginde yer alan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Futbolun sadece futbol olmadığını, dostluk ve kardeşlik anlayışı ile maçlarımızın Master tadında oynanmasını bekliyoruz. Fair-play ruhunun tüm sezon boyunca unutulmadan yaşanması en büyük dileğimiz.”dedi.

Önceki sezon yaşanan olumsuzluklara değinen Tunç:

“Geçen yılda Soma Master ailesi olarak olumsuzluklarla dolu bir sezon yaşandı. Bende bu sezon Soma Master yönetim kurulunun bana verdiği hocalık görevi ile takımın başına geldim. Takımın bir çoğu ile aktif futbol hayatında takım arkadaşlığı yaptığım karakterli ve düzgün insanlardan kurulu bir takıma katıldığım için mutluyum.”

Daha önceki yıllarda olduğu gibi hedefimiz şampiyonluk olacaktır.

”Aramıza yeni katılan arkadaşlar ile gücümüze güç katarak sezona başladık. Çok iyi giden birlik ve beraberlikle beraber iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Takıma bu yıl benim katacağım göze hoş gelen bir futbol oynatmak olacaktır. Sadece futbolun konuşulduğu ve başarılarla taçlandırıldığı bir sezon olması hedefindeyiz. Takım olarak kurduğumuz hedefin sonuna kadar peşinden koşturmaya devam edeceğiz. Futbolda her sezon yeni bir umuttur içinde yeni bir beklentiler barındırır. Bizlerde bu umutları taşıyor, yeni sezonun heyecanını Soma Masterler ailesi olarak hep birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Öncelikle dostluğun birlik ve beraberliğin hüküm sürdüğü futbolun güzelliklerinin konuşulduğu bir sezon yaşanmasını ümit ediyorum ve tüm takımlara tekrardan başarılar diliyorum.”diye konuştu.



Soma Masterler Büyük Takım Olma Özelliği 5-1

5.Hazırlık maçını oynayacak.

Soma ekibi beşinci hazırlık maçını B-Grubu ekiplerinden Akhisar 1970 Masterler ile yapacak. Karşılaşma 25 Eylül Pazar günü Linyit Stadı’nda oynanacak. Maçın başlama saati 17:00

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN