Soma Master, Son 2 Yılın Şampiyonu Eleyip Yarı Finale Yükseldi

Soma Master, Son 2 Yılın Şampiyonu Eleyip Yarı Finale Yükseldi

Ege Masterler Ligi Çeyrek Final maçında son 2 yılın şampiyonu Bodrum Belediye Masterleri 5-3 mağlup eden Soma Master, yarı finale çıkarak, Soma’nın gururu oldu.

Bu sezon play-off grubuna B-Grubu üçüncüsü olarak gelen Soma Master, 1.tur maçında Alaybey Masteri Ramazan Yılmaz (2) ve Dinçer Çakır’ın golleriyle 3-2 mağlup ederek, çeyrek finalde Bodrum Belediye Master ile eşleşti. Soma ekibi, 1.tur maçında Gaziemir Masteri 3-2 mağlup eden Bodrum Belediye Master ile, İzmir Karşıyaka Efsaneler Sahasında karşı karşıya geldi.

Bu Maçta Her Şey Var!

Sekiz golün atıldığı, 2 Bodrum’dan 3’te Soma’dan olmak üzere toplam 5 kırmızı kartın çıktığı maçı 5-3’lük skorla kazanan mavi-siyahlı ekibimiz yarı finale yükselme başarısı gösterdi.

30 Dakikada Skoru 3-0 Yaptılar!

Soma Master, tek maç eleme usulüne göre oynanan maça çok iyi başladı. İlk yarım saatte, Raşit Çakır’ın gol perdesini açtığı maçta Dinçer Çakır ve Ömür Gündüz’ün golleriyle 3-0 öne geçtiler. Ramazan Yılmaz’ın bir topu da direkten döndü. İlk yarı biterken ceza sahası dışından Bodrum Bld. Masterin golü geldi ve devre 3-1 Masterlerimizin lehine bitti.

Son İki Yılın Şampiyonunu Elediler!

Soma Masterler çok iyi başladığı ikinci yarıya karambol de hava topuna çıkmak isteyen Özgür’ü itip kafa ile gol atıldı. Maçın hakemi ‘’görmedim’’ dedi skor 3-2 oldu.

Golden 10 dakika sonra Ömür topa yükseldi, rakibi Ömür’ü itti. Bariz bir şekilde hakem tekrar görmemezlikten gelince skor 3-3’e geldi. İtirazlar sonucunda Ömür, Semih ve Hüseyin sarı kart gördüler.
Bu dakikadan sonra saldıran rakibini durdurmaya çalışan Soma Masterler, Hüseyin Turan’ın ikinci sarı kartından sonra maçın son 20 dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Hüseyin atılır atılmaz oluşan karambol de top Semih Sakaldaş’ın önüne düştü. Semih’te kendine yakışır klas bir plase vuruşla topu ağlarla buluşturdu, skoru 4-3 yaptı.

Kırmızı Kartlar Havada Uçuştu!

Bu dakikadan sonra pozisyona itiraz eden Bodrum Masterler’de son 10 dakika iki oyuncu atılmasıyla 9 kişi kaldıkları anda; Dincer Çakır’ın golü geldi, skor Soma Masterler lehine 5-3 e gelmiş oldu.

Maçın bitimine 5 dakika kala Ömür Gündüz’de oyundan atılınca Soma Masterler sahada 9 kişi kaldı. Maç sonunda çıkan olaylardan dolayı hakem Semih Sakaldaş’ıda attığını söyleyince Soma Masterler 8 kişi ile maçı bitirmiş oldu.

Tebrik Ederiz…

40 takım arasından en iyi 4 takım arasına kalan Soma Masterler Ege Masterler liginde herkes tarafından oynadıkları oyunla takdir kazandı. Zorlu rakipler arasında Somamızı en iyi şekilde temsil etmenin gururunu bizlere yaşatan ihtiyar delikanlıları tebrik ediyor, yarı finalde başarılar diliyoruz..

Soma Master-?

Bodrum Bld. Master galibiyeti ile yarı finale yükselen Soma Master’in yarı finaldeki rakibi bugün (pazar) oynanacak Ege Üniversite Master-Manisa 1965 Master galibiyle olacak.

Seferihisar Master Yarı Finalde

Çeyrek finalin bir diğer maçında Seferihisar Master, Ayvalık Master’i 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Seferihisar Masterin yarı finaldeki rakibi Kafkaf Master-9 Eylül Master maçından sonra belli olacak.

Yarı Final 20-21 Nisan, Final ise 27-28 Nisan’da oynanacak.

FOTO-HABER:Çınar Durali

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN